Amsterdam RAI

RecreaTech 2004
9 feb 2004

Flinke stijging in aantal bezoekers op recreatech 2004

De vakbeurs RecreaTech, die van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 januari 2004 plaatsvond in Ahoy' Rotterdam is succesvol afgesloten met 3.786 bezoekers. Dat betekent een absolute stijging van ruim 1.100 ten opzichte van de voorgaande editie in 2002. In totaal presenteerden 138 exposanten hun producten en diensten aan de recreatiesector. Volgend jaar maakt RecreaTech weer onderdeel uit van de beurs Splashure, Sport & RecreaTech, die naast de recreatiebranche ook de sport- en vrijetijdsbranche zal bedienen.

Recordaantal exposanten
Exposanten waren zeer te spreken over hun deelname aan de beurs. De inschrijvingen kwamen dit keer al zeer vroeg op gang, zodat al enkele maanden van tevoren alle beschikbare beursoppervlakte gereserveerd was. RecreaTech telde een recordaantal van 138 deelnemers en we hebben zelfs enkele belangstellende bedrijven teleur moeten stellen, vertelt Nicole den Toom van Ahoy. Volgens de exposanten was de kwaliteit van de bezoekers zonder meer goed te noemen. Exacte gegevens zoals bezoekers-profiel en aankoopintentie krijgen we na afloop van de bezoekersenquête die we dit jaar uitvoeren via internet. Over twee weken verwachten we daar de eindresultaten van te hebben.

RECRON-Congres goed bezocht
Hoewel we tijdens de beurs te maken hadden met extreem slechte weers-omstandigheden heeft het bezoekersaantal hier dus helemaal niet onder geleden. We wisten dat de belangstelling van bezoekers groot was, door het grote aantal voorregistraties dat via onze website ontvangen was. Gelukkig hebben ze zich niet af laten schrikken door het weer en kunnen we concluderen dat alle voorgere-gistreerden ook daadwerkelijk gekomen zijn, aldus Nicole den Toom. Ook het RECRON-Congres dat dit jaar voor het eerst tijdens RecreaTech gehouden werd, trok veel belangstellenden en heeft een positief effect gehad op de sterke stijging in het aantal bezoekers.

Splashure, Sport & RecreaTech 2005
De vakbeurs Splashure, Sport & RecreaTech 2005 biedt een totaaloverzicht van de sport-, vrijetijds- en recreatiebranche. Deze tweejaarlijkse, uitgebreide editie vindt plaats van 25 tot en met 27 januari 2005 in Ahoy' Rotterdam.

Amsterdam/Rotterdam, 9 februari 2004

Noot voor de redactie/