AON NEDERLAND
http://www.aon.nl

Personaliabericht

Marc van Nuland benoemd tot directielid Aon Risico Management

Rotterdam, 17 februari 2004

Per 1 maart 2004 wordt drs Marc B.J.M. van Nuland (41) benoemd tot lid van de directie van Aon Risico Management, onderdeel van Aon Nederland. Van Nuland krijgt binnen de directie de verantwoordelijkheid voor Aon Risk Consultants, Account Management Bouw, Dienstverlening Zorg en Overheden, Handel en Logistiek, Industrie, Business Development, Client Service en Sales.

Van Nuland startte in 1992 zijn carrière bij Aon als risk management consultant waarna hij in 1996 werd benoemd tot directeur van Aon Risk Consultants. Hiervoor was hij als consultant werkzaam bij Coseco/ KPMG. Van Nuland studeerde bestuurskunde aan de T.U. Twente.

Met de benoeming van Van Nuland bestaat de directie van Aon Risico Management uit vier leden. De andere leden zijn directievoorzitter drs A.A. Geerdes en directieleden mr R.J. Mandos, J. de Boer en drs H. Haks.

De activiteiten van Aon Risico Management zijn erop gericht cliënten te helpen bij het verkrijgen van inzicht in risico's en in de mogelijkheden om deze risico's te beheersen en/of te financieren. Risicomanagementtechnieken, verzekeringen en alternatieve vormen van risicofinanciering zijn voorbeelden van instrumenten om de continuïteit van organisaties te bevorderen. Het opzetten en onderhouden van verzekeringsprogramma's en de daaraan verbonden dienstverlening wordt op professionele wijze, waar ook ter wereld, uitgevoerd.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, helpt haar cliënten met het realiseren van hun visie en doelstellingen. Aon is één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld en heeft in Nederland 1.450 medewerkers. Het wereldwijde netwerk van Aon omvat circa 600 kantoren in meer dan 125 landen en ruim 55.000 medewerkers. Aon Nederland maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA, een onderneming gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening. Aon Corporation is genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Zie ook www.aon.nl.

///////////////////////////////////

Noot voor de redactie,