Ingezonden persbericht


Arnoud van Lent benoemd tot Enterprise Sales Manager bij Captaris.

Nieuwegein (Nederland), 17 februari 2004 Captaris heeft Arnoud van Lent (32) benoemd tot Enterprise Sales Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de large accounts van Captaris in de regio Benelux en Nordics.

Mijn uitdaging is om de leidende rol van Captaris op gebied van e-document delivery, BPM en workflow in de Enterprise market verder uit te breiden. Vandaag de dag hebben 93 van de Fortune 100 companies in de VS gekozen voor een oplossing van Captaris. Ik ben ervan overtuigd dat wij eenzelfde groei binnen Europa kunnen bereiken , zegt Arnoud van Lent.

Van Lent werkte voorheen bij Canal+ en Sony in sales- en logistieke functies.

Captaris
Captaris (Nasdaq: CAPA) is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van hoogwaardige Business Information Delivery oplossingen voor de integratie en automatisering van bericht-, data- en document stromen. Captaris werkt samen met belangrijke producenten van Enterprise Software en levert haar producten en services via een wereldwijd netwerk van distributeurs en VAR s. Captaris heeft oplossingen geleverd aan meer dan 50.000 klanten, waarvan 93 bedrijven uit de Fortune 100 lijst.

Het hoofdkantoor van Captaris Inc. bevindt zich in Bellevue, Washington, V.S. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein, Nederland. Meer informatie over Captaris is te vinden op de website www.captaris.com.

Meer informatie:
Captaris International B.V.
Arthur Dekker (Marketing Manager EMEA)
00 31 (30) 6020 896

arthurdekker@captaris.com

---

Captaris International B.V.
Arnoud van Lent
00 31 (30) 6020 893

arnoudvanlent@captaris.com