Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld neemt nieuwe website op basis van Content.Web in gebruik.

Oosterhout 17 Februari 2004

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (www.zinloosgeweld.nl) heeft landelijke bekendheid en gebruikt als symbool het zeer herkenbare lieveheersbeestje.
In heel Nederland is het lieveheersbeestje uitgegroeid tot een algemeen symbool tegen agressie en geweld.

Weer een slachtoffer van zinloos geweld. Kranten staan er bol van. Iedereen op radio en televisie heeft het erover. Maar de dag daarop is het rumoer al half verstomd en de volgende dag is het stil. Het is vaak geen nieuws meer voor de massa, slechts voor een enkeling. Eerst moet er weer een volgend slachtoffer vallen. Dan zijn we weer die ene minuut stil. En praat iedereen er weer over. Tot het weer verstomt...
Aandacht voor de strijd tegen Zinloos Geweld is continu nodig. Daarom is de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld opgericht.

Langs diverse communicatiekanalen wordt deze strijd gevoerd. Onder andere via radio, televisiespots en uiteraard internet.

Viviane de Bruijne, Directeur van de Stichting legt uit: "Internet en de website blijkt een steeds belangrijkere rol te vervullen voor de communicatie van de Stichting tegen ZinloosGeweld. Al zes jaar lang had de Stichting dezelfde website. Een oude site met oude technieken. Absoluut niet in staat om in te springen op de actualiteiten en gebeurtenissen in het land.
En daar heeft iedereen wel behoefte aan.
Vandaar dat wij eind vorig jaar op zoek zijn gegaan naar een oplossing, waarmee wij zelf onze website op elk gewenst moment snel een eenvoudig kunnen bijwerken. Let op, wij zijn beslist geen techneuten, dus het moest echt heel makkelijk te gebruiken zijn.
Van de kenners begrepen we, dat wij een Content Management Systeem zochten waarin nogal wat mogelijkheden gewenst waren.
Via onze ambassadeur, Carrier Airconditioning die ook klant is, kwamen we in contact met TeamForce Systems uit Oosterhout. Hun software Content.Web bleek zeer goed aan te sluiten op onze wensen. Het ontwerp van het Bureau aan Zee was prima op te nemen en we konden ons al snel met het omzetten van de inhoud van de oude site beginnen."

Bram van Ast, Directeur van TeamForce Systems, vult aan: "Content.Web bleek inderdaad goed te voorzien in de wensen van de Stichting. We hebben assistentie gegeven bij het opzetten van de nieuwe website en het migreren van de inhoud naar de nieuwe website. Bovendien wordt de site via onze servers gehost."

Vanaf 9 Februari jl. is de nieuwe website live gegaan en hij trekt bijzonder veel bezoekers.
Niet alleen kan men nu snel op de actualiteit inspelen, maar de Stichting kan ook precies zien welke informatie het meest wordt geraadpleegd en op basis daarvan de inhoud nog beter laten aansluiten op wat er speelt in de maatschappij.
Helaas blijft het werk van de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld hard nodig.
De nieuwe website zal daar zeker goed bij helpen.

Over De Landelijkse StichtingTegen ZinloosGeweld
De Stichting is opgericht in 1997 door Bart Wisbrun en heeft als doelstelling:
Door middel van alle vormen van communicatie een mentaliteitsverandering teweeg brengen om er op langere termijn voor te zorgen dat agressie en zinloos geweld zullen verminderen. Op korte termijn: voorkom dat agressie en zinloos geweld 'gewoon' worden.
Voor details zie www.zinloosgeweld.nl

Over TeamForce Systems BV
Sinds 1998 houdt TeamForce Systems zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van webbased FrontOffice-applicaties voor de zakelijke markt. Met name gericht op bedrijfsprocessen voor marketing, verkoop en service. Deze applicaties zijn CRM.Web, Content.Web, ActiveLeads.Web en Commerce.Web.

Perscontacten:
Bram van Ast ­ bram@teamforce.com
TeamForce Systems BV
Bredaseweg 108
Postbus 6015
4900 HA Oosterhout
Nederland
Tel. 0162-455310
Fax 0162-435267
www.teamforce.com