CALVIN KLEIN

Johansson tekent contract als hét gezicht Calvin Klein-parfum

Scarlett Johansson tekent contract als hét gezicht voor nieuw Calvin Klein-parfum

NEW YORK, February 17/PRNewswire/ -- Calvin Klein Cosmetics Company heeft vandaag bekend gemaakt dat actrice Scarlett Johansson het gezicht zal zijn voor het nieuwe Calvin Klein-parfum dat in het najaar van 2004 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040217/NYTU029-a

http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040217/NYTU029-b )

Scarlett Johansson is een uitzonderlijk jong talent met een natuurlijke schoonheid en een onafhankelijke, eigen stijl. Nu, als negentienjarige, heeft ze al een Best Actress Award gewonnen van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) voor haar vertolking in Lost in Translation. Ze heeft ook twee Best Actress Nominations gekregen op de Golden Globes dit jaar voor haar rollen in Lost in Translation en Girl with the Pearl Earring. Deze opkomende ster speelt in drie belangrijke films die nu in de bioscopen te zien zijn en in drie films die op dit moment in postproductie zijn. In maart begint ze haar volgende film te schieten.

'Scarlett is een getalenteerde jonge kracht die het soort verfijning en zelfvertrouwen uitstraalt dat we tegenwoordig maar zelden zien en ze houdt dit in evenwicht met een ontspannen houding en een gevoel voor humor,' was het commentaar van Kim Vernon, Senior Vice President of Global Communications & Advertising voor Calvin Klein, Inc.

'Net toen ik dacht dat alles niet beter meer kon worden, gebeurt er zoiets,' zei Scarlett Johansson. 'Geassocieerd te zijn met Calvin Klein is reuze spannend.'

Dit is voor Johansson, die plotseling beroemd werd met films zoals Lost in Translation en Girl with the Pearl Earring, haar eerste rol als ster in een grote advertentiecampagne. Hoewel het nieuwe parfum nog niet bekend is, heeft Johansson het contract getekend om de hoofdrol te spelen in de kranten- en televisiereclamecampagne die in maart geschoten gaat worden.

' Calvin Klein staat erom bekend dat ze aankomend talent voor hun advertenties gebruiken. We besloten Scarlett te contracteren omdat ze zo ongelooflijk hedendaags is: hip, fris en met een werelds raffinement. Scarlett is een opkomende ster, we zijn er heel enthousiast over met haar te kunnen werken,' liet Laura Klauberg, senior vice president, marketing van Unilever Cosmetics International weten.

Fotograaf Peter Lindbergh zal de campagne voor de dagbladen en tijdschriften schieten, en Neil Kraft van Kraftworks is de Creative Director voor de televisiecampagne.

Calvin Klein staat er bekend om dat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe gezichten, modellen, acteurs, musici, artiesten en atleten die nog aan het begin van hun carrière staan.

Op dit moment heeft Calvin Klein een exclusief contract met topmodel Natalia Vodianova en met professionele voetballer Fredrik Ljungberg. En nu kan ook Scarlett Johansson worden toegevoegd aan de indrukwekkende lijst van persoonlijkheden die vroeg door Calvin Klein werden ontdekt . In eerdere campagnes schitterden de modellen: Kate Moss, Brooke Shields, Christy Turlington, Jessica Miller; de acteurs: Mark Wahlberg, Talisa Soto, Andie McDowell, Antonio Sabato, Jr., Ashton Kutcher; en de musici: Moby, Macy Gray en Pharrel Williams.

Unilever Cosmetics International is de in New York gevestigde fabrikant met een wereldwijde portefeuille parfummerken, zoals Calvin Klein, Nautica, Vera Wang, BCBG Max Azria, Chloe, Cerruti en Lagerfeld.

Foto: NewsCom:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040217/NYTU029-a

http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040217/NYTU029-b

AP PhotoExpress Network: PRN3

Source: Calvin Klein Cosmetics Company

Contactpersoon: Elizabeth Musmanno, +1-212-326-6856, voor Calvin Klein Cosmetics Company. PRN Photo Desk: photodesk@prnewswire.com

17 feb 04 14:38