Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TeamForce annonceert volledig Nederlandstalige versie van CRM.Web voor on-line hosted CRM-software als alternatief voor Siebel, Peoplesoft, Salesforce.com, ACT! en Archie.

Oosterhout, 17 Februari 2004 ­ TeamForce Systems BV, een onafhankelijke ontwikkelaar van webbased frontoffice-applicaties, annonceert vandaag de beschikbaarheid van de Nederlandstalige versie van CRM.Web als on-line service.

Hiermee wordt een professionele CRM-applicatie geboden, die zich kan meten met software van de gevestigde leveranciers als Siebel, Peoplesoft, SAP en een uitstekend alternatief is voor traditionele contactmanagementsoftware van bijvoorbeeld Archie en ACT!.

"CRM.Web is door ons ontwikkeld als een volwaardig CRM-alternatief ten opzichte van de traditionele aanbieders. Behalve dat CRM.Web uitermate compleet is, beschikt deze software over een Nederlandstalige gebruikersvriendelijke versie.", aldus Bram van Ast ­ directeur en oprichter van TeamForce Systems.

"Een ander belangrijk voordeel is, dat klanten van CRM.Web geen enkele investering in software of nieuwe serverhardware hoeven te doen. Want naast de reguliere licentievorm voor eigen servers wordt CRM.Web tevens aangeboden als een gehoste CRM-applicatie met een zeer aantrekkelijke prijs van slechts ¤ 11 per gebruiker per maand."

CRM.Web heeft naast functionaliteit voor Marketing, Verkoop en KlantenService tevens standaard functionaliteit voor eSelf-Service en WebMarketing.
Voor gebruikers is tevens een ProductCatalogus en een Promotionele Database beschikbaar, waarmee standaard offertes, presentaties en andere hulpmiddelen voor verkoop en service direct beschikbaar zijn.

Met behulp van de CRM.Web DataBridge kan op een snelle en flexibele manier data vanuit administratieve gegevens worden geïntegreerd in dezelfde browser-omgeving.

TeamForce beschikt over een uitgebreide afdeling voor professionele dienstverlening om haar gebruikers naar behoefte te assisteren bij de implementatie van CRM.Web in de eigen organisatie.

Aanvullende informatie en aanvraag van een gratis evaluatieversie is via de website van TeamForce Systems mogelijk op www.teamforce.com .

Over TeamForce Systems BV
Sinds 1998 houdt TeamForce Systems zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van webbased FrontOffice-applicaties voor de zakelijke markt. Met name gericht op bedrijfsprocessen voor marketing, verkoop en service. Deze applicaties zijn CRM.Web, Content.Web, ActiveLeads.Web en Commerce.Web.

Perscontacten:
Bram van Ast ­ bram@teamforce.com
TeamForce Systems BV
Bredaseweg 108
Postbus 6015
4900 HA Oosterhout
Nederland
Tel. 0162-455310
Fax 0162-435267
www.teamforce.com