Hewlett-Packard


De Photosmart R707 is een design ontworpen digitale camera met een voorzijde van geborsteld roestvrijstaal. Een reeks nieuwe geavanceerde technologieën, HP Real Life Technologies, maken de HP Photosmart R707 tot de krachtige, ideale camera voor amateur-fotografen. Scherpe en heldere foto's door een resolutie van 5,1 megapixels en 24x zoom (3x optisch, 8x digitaal).

HP Real Life Technologies
HP Real Life Technologies bevat mogelijkheden om succesvol foto's te maken. Deze technologieën zijn onder meer:

* HP Adaptive Lighting, automatische betere balans tussen lichte en donkere geselecteerde delen van hoge contrast foto's.
* HP Red Eye Removal, corrigeert rode ogen nadat foto is genomen.
* HP Adaptive Demosaicing, voor automatisch haarscherpe foto's.
* HP's ingebouwde Panorama Preview-functie laat een deel van de voorgaande foto op het LCD-scherm zien, zodat het heel eenvoudig is om een panoramafoto te maken (maximaal 5 beelden). Voor de gebruiker is zichtbaar waar het volgende deel van de panoramafoto moet beginnen. Deze ingebouwde technologie is uniek. Bovendien is in de camera de volledige panoramafoto meteen te bekijken. HP's Panorama foto-mode sluit de opnamen naadloos op elkaar aan, zowel op het camera LCD-scherm als de PC of televisie.
* HP Photo Advice, biedt direct een analyse van de opnamen en advies om de foto's te verbeteren.

HP Instant Share
Met HP Instant Share is het gemakkelijk om digitale foto's uit te wisselen, te printen en te bewaren. Door middel van een knop aan de achterkant van de camera kan men eenvoudig aangeven de foto's te willen printen of e-mailen. Zodra de camera verbonden is met een computer of met het optionele docking station, worden de geselecteerde foto's automatisch gemaild en/of geprint.

Specificaties

* HP Real Life Technologies met HP Adaptive Lighting, HP Adaptive Demosaicing, HP in-camera Red-Eye Removal, HP in-camera Panorama Preview mode en HP Photo Advice.

* 5,1 MP totale resolutie, voor haarscherpe foto's tot vergrotingen op posterformaat.

* 24x zoom (3x optical zoom, 8x digital zoom).
* De oriëntatiesensor plaatst foto's automatisch in de juiste positie als ze bekeken worden via televisie, PC of camera LCD-scherm.

* Autofocus assist light.

* Datum en tijd op de foto meeprinten.

* Ingebouwde microfoon voor geluidsopnamen bij zowel videobeelden als foto's.

* Verbindt de camera met het optionele HP Photosmart R serie docking station om foto's naar de PC te versturen, batterijen op te laden en foto's op televisie te bekijken.

* Print foto's direct vanaf de camera naar een HP Photosmart of bepaalde HP Deskjet en HP All-in-One printers met USB-aansluiting/PictBridge printer. Er is hierbij geen computer nodig.

* Mogelijkheid half automatisch, volautomatisch of handmatig foto's te maken.

* Print en maakt foto-albumpagina's met gebruik van HP Photo & Imaging technologie.

* Digitale slideshows creëren met HP Memories Disc Creator software.


* 32 MB intern geheugen met SD/MMC geheugenuitbreidingsslot
* 3.8 cm (1.5 ") kleuren-LCD, handmatige instelling voor zowel binnen als buiten.

* 64 MB SDRAM beeld en video-capaciteit

* Auto-belichting, auto-flits

* HP Instant Share technologie

* EXIF 2.2 en PictBridge support

Optionele accessoires

* HP Photosmart R-serie docking station (C8887A).
* HP Photosmart snel oplaadset voor HP R-serie camera's (L1810A).
* HP Photosmart camera-hoes voor HP R-serie camera's (L1811A).
* HP Photosmart R07 oplaadbare Li-Ion batterij voor HP R-serie camera's (L1812A).

* HP Photosmart 3.3 AC adapter (C8912A).

Aansluitingen

* USB-aansluiting.

* Microsoft Windows: USB-compatibele PC met Microsoft Windows XP (Professional en Home edities), ME, 2000, 98SE, 98; Pentium® III, Celeron, of compatibele CPU; Internet Explorer 5.01 SP2 of later; 700 MB diskruimte; 128 MB RAM.

* USB-compatibele Macintosh computer met Mac OS 9.2.2 of OS X 10.1.5, 10.2 of hoger; 500 MHz PowerPC processor; QuickTime versi 5.0.1 of hoger; 240 MB diskruimte.

Afmetingen en gewicht

* 98 x 60 x 36 mm (b x h x d).

* 180 gr zonder batterij, 208 gr met batterij.

Garantie

* een jaar beperkte garantie.

* een jaar telefoonsupport ondersteund door HP Customer Care.
* 24-uurs support beschikbaar op www.hp.com/go/support.

Prijs en beschikbaarheid
De HP Photosmart R707 is in de markt verkrijgbaar vanaf 1 mei 2004. De consumentenadviesprijzen zijn per april aanstaande bekend.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over het boekjaar 2003 een omzet van $ 73,1 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl

privacyverklaring het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden feedback voor de webmaster ©1994-2002 Hewlett-Packard Company