17/2 Land van C uijk

Cuijk 17-02-2004 - .

RUZIE LOOPT UIT OP HANDGEMEEN

STEVENSBEEK Maandagavond is een 19-jarige jongen uit Stevensbeek op de Kloosterstraat in Stevensbeek aangehouden op verdenking van mishandeling van een 24-jarige plaatsgenoot. Beide mannen hadden een conflict over geld. Dit liep uit op een handgemeen waarbij de verdachte de benadeelde op zijn gezicht sloeg. Hierbij raakte de benadeelde gewond aan zijn gezicht en beschadigde zijn gebit. De benadeelde zou de verdachte in zijn duim hebben gebeten. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

SNELHEIDSDUIVEL

SINT ANTHONIS In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie snelheidscontroles gehouden op de Boxmeerseweg in Sint Anthonis. In totaal overtraden twee bestuurders de maximumsnelheid van 80 km/u. Een 50-jarige bestuurder uit Gemert maakte het wel heel bont. Hij reed 161 km/u. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De andere overtreder kreeg een proces-verbaal.

BOXMEER - In de ochtend zijn snelheidscontroles gehouden aan de Handelstraat in Boxmeer. Hier mag je maximaal 50 km/u rijden. Zes bestuurders overtraden deze regel. Hiervoor kregen ze een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/u.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

BOXMEER Dinsdagochtend is een 64-jarige man uit Sambeek aangehouden op verdenking van het meenemen van kleding (waarde 3,90 Euro) uit een winkel zonder te betalen. Een medewerkers van de winkel kon hem op heterdaad betrappen en heeft de verdachte overgedragen aan de politie. De verdachte is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden