17/2 Maasland < br/>
Oss 17-02-2004 - .

BURENRUZIE

OSS In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een 60-jarige man uit Oss aangehouden op verdenking van huisvredebreuk en het bedreigen van zijn bovenburen. Eerder die avond hadden de bovenburen bij de politie geklaagd over geluidsoverlast. De politie heeft de verdachte hierop aangesproken. De verdachte is daarna naar zijn bovenburen toegelopen en drong de woning binnen door ruitje in de voordeur in te slaan. Hij bedreigde daarbij zijn buren met vermoedelijk een mes. De bovenburen wisten hem naar buiten te krijgen, waarna hij naar zijn eigen woning is gegaan. Daar heeft de politie hem aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

ALCOHOLCONTROLE

SINT-MICHIELSGESTEL, LIEMPDE, SINT OEDENRODE, VUGHT, HEESCHWIJK-DINTHER - Op verschillende plaatsen in district Aa & Dommel en Heeschwijk-Dinther heeft de politie alcoholcontroles gehouden. In totaal hebben negen personen een blaastest gedaan. Alleen de blaastest van een 37-jarige man uit Veghel op de Kanaaldijk Noord in Heeschwijk-Dinther gaf een te hoog alcoholpercentage aan. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal.

BURENRUZIE

GEMEENTE OSS Maandagavond is een 35-jarige man uit de gemeente Oss bij zijn woning aangehouden op verdenking van het bedreigen en mishandelen van zijn 40-jarige buurman. Beide mannen waren al enige tijd met elkaar in conflict. Dit liep zo hoog op dat de verdachte de buurman toeschreeuwde met bedreigingen, zijn keel dicht kneep en hem tegen een auto aan gooide. Vervolgens spuugde hij zijn buurman in het gezicht. De verdachte is ingesloten

OP HETERDAAD BETRAPT

OSS Dinsdagochtend heeft de politie een 45-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats op heterdaad betrapt, toen hij bezig was in een auto aan de Gasstraat in Oss in te breken. De persoon is eerder die dag in Oss uit de trein gezet. De man had wat harddrugs bij zich, ook was hij in het bezit van een autoradio, autopapieren en verzekeringspapieren die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De autopapieren en de verzekeringspapieren bleken uit onderzoek ontvreemd te zijn in Eindhoven. De man is ingesloten voor verder onderzoek.