ERNST AND YOUNG

ERNST & YOUNG: vooraankondiging Pressing Matters

VOORAANKONDIGING

'Pressing matters'
Even gluren in de keuken.....

Want er is van alles aan de hand in het bedrijfsleven. Wij willen u als (freelance) journalist dan ook graag bijpraten over de ontwikkeling van de accountantscontrole, over belastingzaken en juridische zaken, fusies, overnames en andere transactieperikelen. Om u van achtergrond te voorzien en om uw vragen te beantwoorden. Omdat wij het belangrijk vinden u te laten delen in onze kennis, uit onze keuken.

Marnix van Rij over fiscaliteit in een slechte economie: 'De wetgever
schiet in haar eigen voet; de fiscale wetgeving bereikt het tegenovergestelde van wat beoogd is.'

Daarom organiseren wij in februari 'Pressing Matters'. Dit is een reeks van korte 'bijpraat'-sessies voor journalisten door topdeskundigen van Ernst & Young en Holland van Gijzen, waaronder Marnix van Rij, Martin Hoogendoorn, Leo van der Tas, Louis Deterink en nog vele anderen. Zij presenteren hun opvallende stellingen en bieden na een korte presentatie volop gelegenheid voor 'pressing questions' en discussie.

Louis Deterink over surseances in het bedrijfsleven: 'Zwaar weer voor
multinationals wordt in 75 procent van de gevallen veroorzaakt door het
eigen management.'

Op www.ey.nl/pressingmatters vindt u het complete programma en kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst(en) van uw keus.

17, 18 en 19 februari
9.00 - 17.00 uur
Drentestraat 21 Amsterdam

Frans de Bruin en Dick Hoogenberg over de automotive sector: 'De komende twee à drie jaar daalt het aantal dealers in Nederland met 30
procent.'