Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Elasto, Volume, Turbo, Super, Cleaner en Remover
Purschuim opnieuw uitgevonden!

Er zijn naden en kieren die te groot zijn voor een voegkit. Bison Pur Schuim is dan dé vertrouwde oplossing. Daarmee kunt u trouwens óók monteren en isoleren. Een prima product, dat nu met maar liefst zes specifieke oplossingen is uitgebreid. Met andere woorden, een vernieuwd én verbeterd Bison-purschuimconcept.

Bison Pur Schuim
Deze vertrouwde Bison Pur Schuim is universeel te gebruiken bij naden en kieren die te groot zijn voor een voegkit. Purschuim is binnen en buiten toepasbaar. Het voorkomt heel effectief warmteverlies, kou, tocht, geluid en vocht.

Bison Elasto Schuim

Een blijvend elastische purschuim. Vangt keer op keer schokken, trillingen en bewegingen op en behoudt zijn afdichtende en isolerende werking.

Bison Volume Schuim

Geeft een hoog rendement door extra veel schuim uit de spuitbus (50% meer volume). Te verwerken met een spuitpistool. Brandvertragend en zelfs in de winter (tot -5°C) te gebruiken.

Bison Turbo Schuim

Een zeer snel uithardende purschuim. Binnen 4-8 minuten kleefvrij en al snijdbaar na 10 tot 14 minuten. Normaal duurt dit ongeveer een uur.

Bison Super Schuim

Deze spuitbus is in alle standen te gebruiken, zelfs rechtopstaand. Bijzonder handig voor het verwerken van pur op moeilijk te bereiken plaatsen.

Bison Purschuim Cleaner

Speciaal voor het verwijderen van natte purschuim vlekken. Tevens geschikt voor het reinigen van uw purpistool.

Bison Purschuim Remover

Een nieuw product dat ideaal is voor het verwijderen van uitgeharde resten purschuim.

Kijk voor meer informatie, óók over andere Bison-producten op www.bison.nl of bel 0900 - BISONINFO (0900 - 2476646).