Ingezonden persbericht

Kijken in de keuken van Jaarbeurs Catering Services

De keuken als spil van belevingsmarketing

UTRECHT, 20040120 -- De tv beelden van consumentenprogramma's als de smaakpolitie liegen er niet om. Er is iets vreselijk mis in de nationale horeca! Gelukkig kan het ook anders. We dagen u uit om zelf de nieuwe professionele keuken van Jaarbeurs Catering Services te komen controleren. Op dinsdag 17 februari aanstaande koken onze chefs tussen 17:00-19:00 uur onze nieuwe producten voor u in het gezelschap van onder andere Koninklijke Horeca Nederland, Chaîne des Rotisseurs en enkele van haar topklanten. Behalve uw maag, vullen we dan ook uw hoofd met onze nieuwsfeiten.


U ziet er het digitale keukenboek tot stand komen. Terwijl u van de gerechten proeft, vindt er een professionele fotoshoot plaats van diezelfde culinaire geneugten. U weet als eerste in Nederland precies welke kwaliteiten we te bieden hebben en hoe onze catering onze klanten verder helpt.

Als u wilt weten hoe het mogelijk is om bijvoorbeeld hete gerechten in 20 minuten te bevriezen, komt u dan kijken. Als u wilt weten hoe een logistiek centrum werkt, komt u dan luisteren. Als u wilt weten hoe 'crolines' smaken, komt u dan proeven. Als u wilt weten hoe catering evenementdoelen ondersteunt, komt u dan ervaren hoe we werken. U bent van harte welkom!

JCS heeft spannende verhalen te vertellen: over de bochtige weg naar verzelfstandiging, over de revolutionaire kanteling van de marktbenadering (van leverancier van drankjes en hapjes tot facilitator van evenementen).

Tijdens de Open Keuken zijn er rondleidingen, presentaties en een vragenkwartier voor achtergrondinformatie over keuken, product en marketing. Diverse nieuwtjes als acquisities en exploitaties zullen ter plekke worden bekend gemaakt. Na afloop ontvangt u details van JCS op cd.




Ingezonden persbericht