FENIT

Kwaliteitsbeleid: het INK-managementmodel in de praktijk

19-01-2004 Op woensdag 18 februari organiseert Nederland~ICT een bedrijfsbezoek aan Centric in Gouda. Tijdens deze middag presenteert Ben van Lier, Business Unit Manager Welzijn, zijn ervaringen met de invoering van het INK-managementmodel binnen zijn business unit.

In februari ontvangt de Business Unit Welzijn van Centric (Gouda) het officiële INK-verbetercertificaat. Het INK verleent dit certificaat alleen aan een organisatie als dat een organisatie betreft die haar processen beheerst en het vermogen bezit om gestructureerd te verbeteren. Nederland~ICT organiseert op woensdagmiddag 18 februari a.s. een bedrijfsbezoek aan deze business unit. Manager Ben van Lier zal in zijn presentatie Centric in kwaliteitsperspectief aandacht besteden aan:

- de aanleiding om aan de slag te gaan met dit model
- welke stappen het bedrijf heeft ondernomen
- welke ervaringen men heeft opgedaan

- wat het concreet heeft opgeleverd.
Naast de presentatie is er uiteraard gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie.

Aanmelden
U bent van harte welkom op woensdag 18 februari vanaf 15.00 uur bij Centric in Gouda. De presentatie begint om 15.15 uur. Deelname aan het bedrijfsbezoek is gratis. U kunt zich aanmelden voor het bedrijfsbezoek bij Mascha Weber, e-mail: mascha.weber@nederlandict.nl Graag voor 12 februari a.s. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding met een routebeschrijving naar Centric.

Leergang Ondernemen met het INK-managementmodel Het bedrijfsbezoek aan Centric is de aftrap van de leergang Ondernemen met het INK-managementmodel die Nederland~ICT van maart t/m november 2004 organiseert. Doel van deze leergang is dat u praktisch aan de slag kunt met het INK-managementmodel. Het totale traject van de Plan-Do-Check-Act cirkel wordt hierbij doorlopen. De totale cursus bestaat uit 4 sessies van 2 dagdelen. Deze leergang is exclusief voor leden en kost u slechts 995,- per persoon. Binnenkort volgt meer informatie over de data en inhoud.

Wilt u zich alvast aanmelden voor de leergang of wilt u meer informatie hierover, stuur dan een e-mail naar bovenstaand adres.

copyright FENIT 2004