Gemeente Barendrecht

Persbericht Gemeente Barendrecht

Contactdag voor Barendrechtse bedrijven

BARENDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders organiseert op woensdag 18 februari in theater Het Kruispunt (Middenbaan 111) voor de derde keer een bedrijvencontactdag. Het hele Barendrechtse bedrijfsleven is die dag vanaf 16.30 uur van harte welkom. De middag begint met een bedrijvenbeurs die wordt gehouden in de foyer van het theater. Een seminar met als thema 'De digitale snelweg voor de ondernemer' start vervolgens om 17.30 uur in de theaterzaal. Deskundige sprekers brengen bezoekers onder leiding van cabaretier Harry-Jan Bus op de hoogte van actuele mogelijkheden die het internet biedt aan de ondernemer. Ook na afloop van het seminar is er overigens volop gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de bedrijven die zich in de foyer presenteren.

Om de twee jaar organiseert het college van burgemeester en wethouders een ontmoeting met het Barendrechtse bedrijfsleven. Hiervoor worden alle bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel uitgenodigd. Dit jaar vindt die ontmoeting plaats op woensdag 18 februari in theater Het Kruispunt.

Het programma luidt als volgt:
Foyer

16.00 - 16.30 uur: Deuren geopend
16.30 - 17.30 uur: Bedrijvenbeurs in foyer

Theaterzaal

17.30 uur: Welkom, burgemeester M.Th. van de Wouw

17.35 uur: Rotterdamse Ondernemers Organisatie (ROO); Cora van Loon (voorzitter) 17.45 uur: VECAI; Rob van Esch (managing director) 17.55 uur: Digital Port.nl; Jan Pons (directeur)
18.15 uur: Einde seminar
!! Het seminar wordt gepresenteerd door cabaretier Harry-Jan Bus !! Foyer

18.15 - 19.15 uur: Vervolg bedrijvenbeurs in foyer 19.15: Einde

Noot voor de pers,