Gemeente Dongen


Geef uw mening over het gewenste ontwikkelingsscenario 18-02-2004 10:16
Bijeenkomst is start tentoonstelling centrumplan Wordt het Wonen of Winkelen? Tijdens de derde centrumbijeenkomst op 16 februari werden de ruim 70 belanghebbenden door stedenbouwkundige Jeroen Leemans meegenomen langs de twee mogelijke ontwikkelingsscenarios voor het centrum van Dongen. Na afloop van de presentatie konden de deelnemers op de tentoonstelling de twee scenarios nog eens grondig bestuderen en hun voorkeur voor de gewenste variant uitspreken.
Wethouder Joop Velthoven: Ik heb tijdens de bijeenkomst gezien en gehoord hoe mensen zich betrokken tonen bij de ontwikkelingen in het eigen centrum. Ik denk dat we twee haalbare scenarios hebben voorliggen, die echter een geheel andere invulling aan het centrum geven. Ik wil dan ook zoveel mogelijk inwoners oproepen om via de tentoonstelling in het gemeentehuis hun voorkeur kenbaar te maken. Uw mening bepaalt mede het toekomstbeeld van het centrum!

Aan welk scenario geeft u de voorkeur?
U kunt tot en met 11 maart via deelname aan de tentoonstelling uw voorkeur voor een ontwikkelingsscenario geven. De inbreng van alle deelnemers aan de tentoonstelling wordt samengevat en door het college meegenomen in haar advies aan de gemeenteraad. De raad maakt op 8 juli de keuze voor het uit te werken scenario. De tentoonstelling is tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te bezoeken. Voor mensen die overdag geen tijd hebben, is de tentoonstelling ook tijdens een aantal avonden toegankelijk, namelijk op 9, 10 en 11 maart tussen 19.30 en 22.00 uur.