Ingezonden persbericht


Persbericht

Oracle en de financial times bieden mobiele operators nieuwe mogelijkheden

Oracle gaat samenwerken met de Financial Times (FT) om content te leveren aan mobiele operators. Oracle gaat het nieuws van de FT beschikbaar stellen aan operators in Europa en het Midden-Oosten via Oracle's Mobile Content en Service Delivery oplossing.

"De huidige maatschappij, die drijft op high-tech en informatie, vraagt de hele dag door om nauwkeurige en betrouwbare nieuws updates", aldus Steven Trew, Head of Mobile, Financial Times. "We kunnen onze waardevolle content nu heel gericht aan onze gebruikers sturen, dankzij het betrouwbare serviceniveau van Oracle's mobiele platform."

Om het nieuws beschikbaar te maken op mobiele apparaten wordt de Oracle Application Server 10g Wireless ingezet. Zo heeft de FT de garantie dat alle content in een formaat van uitstekende kwaliteit afgeleverd wordt, omgeacht het soort apparaat dat de gebruiker kiest.

De business intelligence functie binnen de Oracle technologie biedt operators mogelijkheden voor cross-selling en up-selling op basis van individueel klantgedrag en -voorkeuren. Hiermee kan de potentiële opbrengst van alle contentproducten en -diensten aanzienlijk vergroot worden.

"Deze oplossing combineert de uitgebreide marktkennis van Oracle met de wereldwijde reputatie op het gebied van zakelijk kwaliteitsnieuws die de Financial Times heeft," legt Lars Wahlström, vice president of Communications, Media and Utilities, Oracle EMEA uit. "Professionals verwachten de beste betrouwbaarheid en beschikbaarheid van hun eigen IT systemen. Doordat we aan onze Oracle Application Server 10g Wireless unieke mogelijkheden om te personaliseren hebben toegevoegd, kunnen zakenmensen nu, waar ze ook zijn, profiteren van de waardevolle content van de Financial Times."

"Oracle ziet duidelijk de potentiële voordelen van mobiele toepassingen voor al haar zakelijke gebruikers," voegt Wahlström toe. "Door met gevestigde spelers zoals de FT te werken, laten we bij Oracle zien dat we voorop lopen in de race om mobiliteit een onderdeel te maken van de bedrijfssoftware-omgeving."

Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.

Ingezonden persbericht