Rijn & Venen 09.25 uur

Utrecht 18-02-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verdachte aangehouden
BREUKELEN In de nacht van dinsdag op woensdag is een 33-jarige man uit Apeldoorn ingesloten wegens openstaande boetes.

Omstreeks 01.45 uur reed de man over de Straatweg te Maarsen, waar hij door de politie tot stoppen werd gemaand wegens een defect achterlicht. De man negeerde het stopteken en een achtervolging ontstond. Het bleek dat de man nog een 4-tal boetes open had staan en in een onverzekerde auto reed. Op de Laan van Duuring werd de man aan de kant gezet en meegenomen naar het politiebureau. Omdat hij het totale bedrag niet kon betalen is de 33-jarige man ingesloten.

Gordelcontrole
MAARSSEN Op dinsdag 17 februari is tussen 15.00 uur en 16.00 uur een gordelcontrole gehouden op de Plesmanlaan. Er werden 8 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.

Verkeersongeval
LOENEN AAN DE VECHT Op dinsdagmiddag ontstond omstreeks 15.10 uur door nog onbekende reden een botsing bij de uitvoegstrook A2, westbaan afslag Vinkeveen. Beide betrokkenen wisselden gegevens uit, waarna de 37-jarige automobiliste uit Oestgeest verder reed. Hierna werd de 45-jarige automobiliste uit Loenen onwel en is met nekklachten voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Mishandeling en bedreiging
WOERDEN Op dinsdagmiddag is een 19-jarige man uit Woerden op de Hans Memlingstraat mishandeld en bedreigd. De man was op weg naar een vriendin, toen hij werd klemgereden door een zwarte Audi. De bestuurder en de passagier sprongen uit de auto, waarna het slachtoffer door hen werd vastgehouden en geslagen. Ook bedreigden zij hem. De 19-jarige man had pijn aan zijn ribben en is voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Hij heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en bedreiging.

Het signalement van de mannen is als volgt:
Man 1: Blanke man met een lengte van ong. 1.85 m. Fors postuur, half lang krullend haar, ong. 30 jaar oud en hij droeg een zwarte baseball cap.
Man 2: Blanke man van ong. 1.85 m. met een tenger postuur. Kort stekelig haar en een leeftijd rond de 30 jaar.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen: 0900-88 44.