Binnensticht, 09.50 uur

Utrecht 18-02-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Onder invloed

DE BILT Op dinsdag 17 februari werd een automobiliste aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Rond 23.20 uur controleerden politiemensen een 42-jarige automobilist uit Amersfoort op de Soestdijkseweg-zuid. Zij bleek teveel te hebben gedronken en werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies zij 505 ug/l, terwijl wettelijk maximaal 220 ug/l is toegestaan. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij kreeg een rijverbod van vijf uur.

Bromfietser rijdt door na aanrijding

ZEIST Dinsdagmorgen 17 februari reed een 13-jarige jongen uit Driebergen over het fietspad langs de Woudenbergseweg. Hij werd door een passerende bromfietser geraakt en kwam ten val.

De jongen fietste om 08.10 uur ter hoogte van de begraafplaats in de richting van Austerlitz. Hij reed naast een vriendje over het fietspad. Een bromfiets haalde de jongens in en raakte daarbij het stuur van de 13-jarige. De jongen kwam ten val en liep verwondingen op aan zijn hoofd en lip. De bromfietser reed door na het ongeval. De jongen is aan zijn verwondingen behandeld in het Lorentz ziekenhuis. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht op telefoonnummer 0900-8844.