1e persbericht van dinsdag 17 februari 2004

Eindhoven 17-02-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Dief van etenswaren aangehouden

Een 17-jarige jongen uit Eindhoven is maandagavond rond 20.15 uur aangehouden omdat hij etenswaren zou hebben gestolen bij het bedrijf waar hij werkt. Personeelsleden van het bedrijf aan de Achtseweg Noord betrapten de jongen op heterdaad toen hij een doos worstenbroodjes en een twee dozen lollies wilde meenemen. De verdachte is door de medewerkers overgedragen aan de politie. Hij is in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Eindhoven: Verdachten van auto-inbraak opgepakt

Twee mannen van 19 jaar oud uit Eindhoven zijn dinsdag kort na middernacht op de Galateastraat aangehouden. Ze zouden kort daarvoor hebben ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Penelopestraat. Getuigen hadden na de inbraak twee mannen zien weglopen. Gewaarschuwde agenten zagen de twee verdachten vervolgens op de Galateastraat lopen. Omdat ze voldeden aan het signalement van de inbrekers, werden ze aangehouden. Ze zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de kruising Leenderweg/Korianderstraat is dinsdagochtend tussen 6.15 en 8.00 uur een verkeerscontrole gehouden. Er werden zes bekeuringen uitgedeeld voor het rijden door rood licht en vier bekeuringen voor het niet-dragen van de autogordel. Alle automobilisten werden staande gehouden en bekeurd.

Mierlo: Dronken automobilist rijdt tegen boom

Een man van 59 jaar uit Lierop is maandagavond rond 23.30 uur aangehouden. Hij was kort daarvoor op de Heer de Heuschweg met zijn auto tegen een boom gereden. De man verklaarde dat dat was gebeurd omdat hij moest uitwijken voor voetgangers. Hij raakte niet gewond. Op het bureau blies de man een alcoholpromillage van bijna 1,30. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.