17/2 Aa & D ommel

Boxtel 17-02-2004 - .

SNELHEIDSCONTROLE

SINT-MICHIELSGESTEL Maandagmiddag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden aan de Bosschebaan in Sint-Michielsgestel. Op deze weg mag je maximaal 80 km/u rijden. Twee bestuurders overtraden deze snelheid. Zij reden 101 en 105 km/u en kregen daarvoor een proces-verbaal.

Op de N764 moest een 34-jarige bestuurder uit Tilburg bij een snelheidscontrole zijn rijbewijs inleveren. Hij reed 136 km/u op een weg waar de maximaal toegestane snelheid 80 km/u. is.

BEDREIGINGEN

SINT-OEDENRODE Maandagavond is een 39-jarige man uit Veghel aangehouden op verdenking van het bedreigen van de ex-man van zijn ex-vriendin. Beide heren hadden een conflict bij de woning van de ex-vriendin in Sint-Oedenrode en dit liep uit op het uiten van bedreigingen. De man is aangehouden en ingesloten.

ALCOHOLCONTROLE

SINT-MICHIELSGESTEL, LIEMPDE, SINT OEDENRODE, VUGHT, HEESCHWIJK-DINTHER - Op verschillende plaatsen in district Aa & Dommel en Heeschwijk-Dinther heeft de politie alcoholcontroles gehouden. In totaal hebben negen personen een blaastest gedaan. Alleen de blaastest van een 37-jarige man uit Veghel op de Kanaaldijk Noord in Heeschwijk-Dinther gaf een te hoog alcoholpercentage aan. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal.