PERSBERICHT - 2004-02-18

Lissabon en regio kiest BrouwerBetist

Het promotiebureau van Lissabon en regio heeft besloten om zich in Nederland te laten vertegenwoordigen door communicatiebureau BrouwerBetist met betrekking tot alle aspecten die samenhangen met de media. De vertegenwoordiging is ingegaan per 1 februari 2004.

De regio rondom Lissabon omvat de gebieden Estoril Sintra, Costa Azul, Ribatejo, Oeste, Templarios en Leira Fatima. Hiermee heeft de bezoeker de keuze tussen het gewoel van de afwisselende stad Lissabon, het mondaine leven in de oude badplaatsen en de ambiance van het natuurschoon met poussada's en leuke stadjes.

Voor een stedentrip alleen heeft Lissabon al heel wat in huis. De sfeer, plus de prachtige ligging op glooiende heuvels langs de monding van de rivier de Taag, maakt Lissabon tot een stimulerende en mooie stad waar je ten minste een paar dagen zou moeten doorbrengen. De regio biedt daarnaast vele mogelijkheden als strand-, gastronomische en golfbestemming. Niet alleen de perfecte ingredienten voor een langere vakantie, maar ook voor een incentive- of zakelijk verblijf,

Wij zullen de Nederlandse media vanaf nu regelmatig informeren over de toeristische en zakelijke mogelijkheden in Lissabon en omgeving. Belangrijkste thema's zijn Evenementen 2004, zakelijk toerisme & incentives, golf, lifestyle, de kust en natuur.

Contactpersonen bij BrouwerBetist zijn:

Rene Brouwer en Esther Hettema
tel. 0182-670244
e-mail: rbrouwer@brouwerbetist.nl of ehettema@brouwerbetist.nl