UPC NEDERLAND

UPC komt met combinatiekorting internet en bellen in concurrentie met KPN

UPC zet een nieuwe stap in de concurrentiestrijd met KPN om zowel de Nederlandse beller als internetter. UPC biedt een combinatiepakket van telefonieabonnement en breedbandinternet onder de dertig euro aan. Met het nieuwste pakket van chello entry en telefonie van UPC krijgt de klant een permanente maandelijkse korting van 20%. Combinatiepakketten met digitale televisie zijn ook mogelijk.

Voordelen voor de klant Bij afname van twee of meer diensten krijgt de klant een vaste maandelijkse korting. De hoogte van de korting hangt af van het aantal aangeschafte diensten.

Combinatie van internet- en mediadiensten De combinatie van internet- en mediadiensten zoals breedbandinternet, telefonie en digitale interactieve televisie maakt UPC tot een uniek bedrijf. De verbouwing van UPC maakt het mogelijk om deze diensten tegen combinatiekortingen aan te bieden. Oude administratieve systemen zijn vervangen door een nieuw systeem. Klanten krijgen één enkele factuur waarop de betalen bedragen voor specifieke diensten te zien zijn.

Kwaliteitsgarantie In de afgelopen periode heeft UPC er hard aan gewerkt om haar dienstverlening te verbeteren. UPC is er klaar voor om de consument op een hoger niveau van dienst te zijn. Voor alle UPC-diensten geldt daarom de UPC Kwaliteitsgarantie. Als een klant niet tevreden is, krijgt hij binnen dertig dagen na aanschaf van de dienst de abonnements- en eventuele installatiekosten terug. Ook hoeft de klant geen opzegkosten te betalen.

Op www.upc.nl is informatie over de diensten en tarieven van UPC te vinden. De producten zijn direct te bestellen via de website.

UPC Nederland UPC Nederland is een dochteronderneming van UGC Europe, Inc. en onderdeel van haar UPC Broadband divisie. Met zo'n 2,3 miljoen klanten is UPC Nederland de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige communicatienetwerken.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Zellenrath, Afdeling Communicatie UPC Nederland, 020 77 55 781 of 06 29 543 519

UPC N.V.

18 feb 04 15:00