Ingezonden persbericht


HotelContact lanceert HotelContractService

PERSINFORMATIE

Amsterdam, februari 2004

Online, overzichtelijk en up to date ...
Nieuw: de contractservice van hotelcontact

HotelContact, de grootste bemiddelingsservice tussen bedrijven en hotels en/ of vergaderaccommodaties in de Benelux, introduceert een nieuwe dienst op de Nederlandse markt; de HotelCont(r)actService. Bedrijven kunnen hiermee online reserveringen maken en veranderen tegen de eigen, uitsluitend voor dát bedrijf toepasselijke contractprijzen.

Contractservice
Een nieuwe dienst van HotelContact is de contractservice. Bedrijven krijgen hierbij rechtstreeks toegang tot een afgeschermd gedeelte van het reserveringssysteem, waarin hun eigen unieke contractprijzen vermeld staan. Handig voor de secretaresse, die meerdere vergaderingen en trainingen organiseert; alle prijsafspraken - zoals extra korting in de door haar regelmatig geboekte accommodaties - zijn opgenomen in het reserveringssysteem. Zo wordt er automatisch tegen de best beschikbare tarieven gereserveerd.

Jan Reyer Brons, commercieel directeur van HotelContact signaleert meer voordelen: "De contractservice is een uitkomst voor de inkoopafdeling. Het werkt efficiënt, de tariefsafspraken worden door HotelContact afgehandeld en doorgevoerd in het reserveringssysteem. Gemakkelijk is ook dat er sprake is van één grote crediteur; in plaats van afzonderlijke facturen van verschillende accommodaties ontvangt de opdrachtgever alleen facturen van HotelContact. Bovendien zijn allerlei relevante managementgegevens oproepbaar, waardoor exact duidelijk is hoeveel geld er is uitgegeven door wie en wanneer. Dat schept duidelijkheid!"

Corporate Magazine 2004
In januari bracht HotelContact het Corporate Magazine 2004 uit. Bel voor het aanvragen van een brochure met HotelContact: in Nederland via 0800 099 88 55 (toets 3) en vanuit België via 093 786 525.

Over HotelContact
HotelContact is in 1991 gestart als bemiddelingsservice tussen bedrijven en vergaderaccommodaties in Nederland. In 2002 opende het bedrijf een kantoor in België. Via het Corporate Magazine en de website www.hotelcontact.nl voor

Nederlandse en www.hotelcontact.be voor Belgische gebruikers, zijn nu naast Nederlandse ook Belgische accommodaties te boeken.

Hotel Contact boekt per jaar ruim 15.000 bijeenkomsten in meer dan 450 hotels en vergaderaccommodaties in de Benelux en is hiermee de grootste intermediair op het gebied van reserveringen voor zakelijke bijeenkomsten. Meer informatie en reserveringen vanuit Nederland via 0800 099 88 55 (toets 3) en vanuit België via 093 786 525.

Hotel Contact BV werkt samen met meer dan 500 drie-, vier- en vijfsterren hotels en vergaderaccommodaties in de Benelux. Bel gratis 0800 099 88 55 (toets 3) vanuit Nederland of 093 786 525 vanuit België of e-mail naar info@hotelcontact.nl voor meer informatie over Hotel Contact of een exemplaar van het Corporate Magazine.