Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (18/02)

Tilburg, 18 februari 2004.

Recalcitrante arrestante

TILBURG Een 29-jarige Tilburgse vrouw is gistermiddag, even na vijf uur, aangehouden. De vrouw gaf in het politiebureau aan de Ringbaan Zuid, een agent een elleboogstoot. Toen zij door een agente werd gehoord schold zij die uit. De vrouw, die verward is, werd eerder aangehouden op grond van artikel 2 van de Politiewet. Toen men har na onderzoek door een arts weer in vrijheid wilde stellen werd ze tegenover de politie gewelddadig.

Agenten treffen man in garage aan

GOIRLE Vanmorgen om halfnegen hebben agenten in een garagebedrijf aan de Nieuwkerksedijk een 31-jarige Tilburger aangetroffen. De man, die een verwarde indruk maakte, had in dit bedrijf een auto vernield. Aan het bureau treffen de agenten in de fouillering van de man spullen aan die mogelijk ook van misdrijf afkomstig zijn. De man is ingesloten en de politie telt een nader onderzoek in

Surveillerende agenten houden man aan

TILBURG Agenten hebben gisteravond om halftwaalf aan de Alleenhouderstraat een 39-jarige man uit Tilburg aangehouden. Agenten zagen de man voor de zoveelste keer slapend in een flatgalerij aan de Alleenhouderstraat in Tilburg liggen. Bij zijn aanhouding verzette de man zich.

Man opgepakt voor mishandeling

TILBURG Aan de Nassaustraat in Tilburg hebben agenten vannacht rond de klok van halféén, een 33-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 24-jarige plaatsgenoot. Die stond aan de Ringbaan West op de bus te wachten en krijgt zonder enige aanleiding klappen van de man.

Opnieuw een prent voor prostituee

TILBURG Een 41-jarige vrouw uit Tilburg heeft gisteravond om elf uur weer een bekeuring gekregen voor het tippelen in het Wilhelminapark. Surveillerende agenten troffen de vrouw daar aan, terwijl zij op potentiële klanten stond te wachten.

Tilburger beroofd bij pinautomaat bank

TILBURG Een 21-jarige man uit Tilburg is gisteravond rond kwart voor elf beroofd van zijn portemonnee. De overvaller was toen de Tilburger stond de pinnen bij een geldautomaat achter het slachtoffer gaan staan en als het geld uit de geldautomaat komt probeert de overvaller dit uit de handen van de Tilburger te trekken. Dat lukt niet, er ontstaat een gevecht, waarbij de overvaller de Tilburger in de linker hand bijt. Tijdens de vechtpartij val de portemonnee van het slachtoffer uit zijn kleding. Die raapt de overvaller op en hij verdwijnt op zijn fiets. In de geroofde portemonnee zaten slechts enkele euromunten. Het gepinde geld wist de Tilburger te behouden.

Tilburger met vals euro tientje aangehouden

TILBURG Een 45-jarige man uit Tilburg is gisteravond rond negen uur aangehouden in een winkel aan de Hestiastraat. Daar werd de man door winkelpersoneel betrapt toen hij met een vals briefje van 10 euro wilde betalen. Het valse tientje is in beslag genomen en de Tilburger werd na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Bron: Carel Bouman