Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf

Datum   18-02-2004                                                   
                                                                     
Van   Brenda van der Pal GSM 06 - 53 22 01 57 / afdeling Communicatie

Regionaal Persbericht


District Stad Nijmegen


Man aangehouden voor drugsbezit

Gistermiddag werd op de Tollenstraat een 26-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden de man had cocaïne in zijn bezit. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.


Woninginbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is in een woning aan de 75ste straat Tolhuis ingebroken. Door een raam te verbreken zijn de dieven het pand binnengekomen. Vermoedelijk zijn er geen goederen weggenomen. De bewoner deed aangifte.

District Tweestromenland

Berg en Dal- ongeval met letsel

Gisteravond is op de Oude Kleefsebaan een aanrijding ontstaan tussen een 22-jarige automobilist uit Groesbeek en een 17-jarige bromfietster uit Berg en Dal. De bromfietster kwam uit de richting van het Wylerbergpark. Op de kruising verleende zij vermoedelijk geen voorrang aan de automobilist waardoor een aanrijding ontstond. De bromfietster is voor behandeling overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.


District De Waarden

Rumpt- jongens aangehouden voor mishandeling

Gistermiddag zijn op de Provincialeweg West een 15-jarige jongen uit Geldermalsen en een 16-jarige jongen uit Culemborg aangehouden. Het tweetal zou een 12-jarige jonge uit Tricht hebben mishandeld. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden op de Nieuwe Graafseweg in Tricht. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt. De 12-jarige jongen deed aangifte.


Geldermalsen- ongeval met letsel

Gisteravond is op de A2 een aanrijding ontstaan tussen een 39-jarige automobilist uit Meteren en een 48-jarige automobilist uit Meteren. De 48-jarige automobilist kwam uit de richting van Utrecht en reed over de afrit van de A2. De automobilist moest remmen. Achter hem reed de 39-jarige automobilist. De 39-jarige was niet in staat zijn auto bijtijds tot stilstand te brengen waardoor een aanrijding ontstond. Door de aanrijding liep de 48-jarige automobilist nekletsel op. Hij is voor behandeling overgebracht naar het Rivierenland ziekenhuis in Tiel.

Tiel- mishandeling

Een 12-jarige inwoonster van Nijmegen deed gisteren aangifte van mishandeling. Zij is op de Akelei door een onbekende jongen geslagen. De toedracht tot de mishandeling is niet bekend.


Zaltbommel- mishandeling

Een 49-jarige parkeerwachter deed gisteren aangifte van mishandeling. De man schreef op de Boschstraat een parkeerbon uit. De bestuurder van de auto was het hier niet mee eens en sloeg de parkeerwachter in zijn gezicht. Hierna ging de man er vandoor.


Ammerzoden- bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan De Haar is afgelopen nacht ingebroken. Door een ruit te vernielen zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit het pand is geld gestolen. Er is aangifte gedaan.

Blik op veilig

Snelheidscontroles op dinsdag 17 februari

Plaats    Straat       Tijd        MaximumVoer-AantaHoogst
                                          tuigel    gemete
                                   Snelhein    bekeun     
                                   d           rd   snelhe
                                                    id    
Malden    Rijksweg     12.15 -     50     1963 97   81    
                       14.15 uur                          
Lienden   Hogeweg      07.00 -     60     235  86   105   
                       08.45uur                           
Kerk      Tielseweg    19.55 -     80     540  33   114   
Avezaath               22.00 uur                          
Deil      Provincialewe16.15 -     80     1473 29   100   
          g Oost       17.10 uur                          


Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --