Politie Haaglanden

Verkeerscontroles

Regio Haaglanden 19-02-2004

Bromfietscontrole

Leidschendam/Voorburg Op donderdag 19 februari tussen 19.00 en 21.30 uur is er op de Van Ruysdaellaan een bromfietscontrole gehouden. In totaal werden 16 brom/snorfietsen gecontroleerd. Er zijn diverse processen-verbaal uitgeschreven onder andere voor remmen die niet in orde waren, rijden door roodlicht, constructiesnelheid, kinband van de helm niet gesloten en het niet kunnen tonen van een bromfietscertificaat.

Auto in beslag genomen na rijden onder invloed

Wassenaar Op donderdag 19 februari om 19.35 uur werd op de Groot Haesebroekseweg een 51-jarige man uit Wassenaar met zijn auto gecontroleerd. De man moest een blaastest afleggen en is hierna aangehouden en meegenomen naar een politiebureau. Daar blies hij 970 ugl. Hij heeft hiervoor een proces-verbaal gekregen en zijn auto werd in beslag genomen. Het bleek dat de man een rij-ontzegging had en dat zijn rijbewijs al eerder in beslag was genomen.

180,00 boete voor rijden zonder rijbewijs

Den Haag- Op 19 februari rond 12.00 uur hielden politieagenten een 18-jarige automobilist staande bij de Michiel Vrijenhoeklaan. De man, die woonachtig is in Duitsland, was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Na overleg met een officier van justitie kreeg de 18-jarige een boete van 180,00 opgelegd.