Eemland zuid, 10.15 uur

Utrecht 20-02-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Vermiste vrouw gevonden

(zie nieuwsbericht 19 februari 2003)

AMERSFOORT - Donderdagmiddag werd om 10.42 uur in het Valleikanaal een lichaam gevonden. Naar nu blijkt, is dit het lichaam van de sinds 27 november jl. vermiste Sairoenissa Aziem uit Amersfoort (geboren in 1980).

De politie onderzoekt de oorzaak van haar dood. Dit zal vermoedelijk nog enige tijd in beslag nemen.

Winkeldief botst tegen auto

AMERSFOORT - Een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd donderdagavond op de Kleine Koppel omstreeks 18.45 uur aangehouden nadat hij in een winkel aan de Brabantsestraat artikelen had gestolen.

Toen hij de winkel verliet, ging het alarm af en vluchtte hij per fiets in de richting van de spoorwegtunnel. Hij werd achtervolgd door een medewerker van de winkel en een getuige die de man onder de spoorwegtunnel inhaalden. Daar plaatsten ze de auto ruim voor de vluchtende verdachte die er vervolgens tegenaan botste.

De 44-jarige man werd overgedragen aan de politie en is ingesloten.

Automobilist raakt gewond

WOUDENBERG - Een 20-jarige automobilist uit Woudenberg raakte donderdagavond omstreeks 19.50 uur gewond aan zijn rug.

Op de kruising van de Maarsbergseweg, Laanzicht en Randweg, verloor hij de controle over het stuur.

Hij raakte een verkeersbord op de middengeleider en kwam aan de overzijde van de weg 180 graden gedraaid tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Bij een eerste technische controle bleken de autobanden weinig tot geen profiel te bevatten. Dit is mogelijk de oorzaak van het controleverlies.

De automobilist werd met rugletsel naar het ziekenhuis overgebracht.