Ingezonden persbericht


GROEP/P1/02/04 *** P E R S B E R I C H T ***

HITMA B.V. 20 februari 2004

Nieuwe website HITMA-groep

De HITMA-groep heeft een nieuwe website. Deze site is bereikbaar via het bestaande adres www.hitmagroep.nl.

De bezoeker vindt op de HITMA-site een compleet overzicht van de productlijnen die HITMA vertegenwoordigt. De productinformatie is afgestemd op diverse branches, waaronder de (petro)chemie, olie- en gaswinning, (bio)farmacie, ziekenhuizen, energie- en watermarkt, semiconductor- en elektronicabranche en overige markten zoals machinebouw, zware industie en HVAC.

Het assortiment is ook terug te vinden onder de groepen: Process Control: o.a. (regel)afsluiters, breekplaten, reinigingssystemen, vlamdovers, gas- en vlamdetectie en instrumentatie Filtratie- en separatietechnologie: o.a. het complete Pall-filterassortiment en producten voor persluchtconditionering Componenten: o.a. slangen en fittingen voor sanitaire processen en de voedingsmiddelenindustrie Verpakkingen: een directe link naar de website van dochteronderneming Aluglas.

Naast de productinformatie bevat de site ook veel links naar andere sites. Bijvoorbeeld naar websites van brancheorganisaties, leveranciers, vakbladen etc. Ook zijn via de site omrekentabellen, productselectieprogramma's en pdf's met technische specificaties te downloaden. Uiteraard bevat de website ook een overzicht van het laatste nieuws, informatie over de organisatie, vacatures, een routebeschrijving etc. Daarnaast kan men zich via de site aanmelden voor de HITMA e-mailservice.

Bedrijven, instellingen of personen die een link op de HITMA-site willen laten plaatsen, kunnen contact opnemen met Astrid van Ballegoy (tel. 0297 - 514 783, e-mail: avanballegoy@hitmagroep.nl). De betreffende website moet uiteraard wel relevant zijn voor de doelgroepen van de HITMA-groep.

##############################