Heuvelrug, 16.20 uur

Utrecht 20-02-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Zoekactie naar vermiste Veenendaler

VEENENDAAL Sinds donderdagochtend, 19 september, wordt de 80-jarige Pieter A. Callenbach uit Veenendaal vermist. Zijn auto werd vrijdag aan het eind van de ochtend aangetroffen bij een recreatieplas in Wijk bij Duurstede, maar een zoektocht had vrijdagmiddag nog geen resultaat.

De heer Callenbach vertrok donderdag rond 10.20 uur, in zijn donkerblauwe VW Polo (RP-BG-75), vanaf zijn huisadres. Sindsdien wordt de heer Callenbach vermist.

Zijn vriendin heeft hierop in de middag bij de politie aangifte van vermissing gedaan. Hierop is een zoektocht langs mogelijke verblijfplaatsen gestart, maar deze had geen resultaat.

Vrijdag, rond het middaguur, werd de auto van de heer Callenbach aangetroffen bij het recreatieterrein de Waarden van Gravenbol, langs de Rijndijk in de gemeente Wijk bij Duurstede.

De politie is daarop een zoekactie gestart, waarbij gebruik werd gemaakt van een helikopter en een boot van het KLPD. Echter zonder resultaat.

Het signalement van de heer Pieter A. Callenbach is als volgt:

Man, plm. 1.90 m., tenger postuur, blank, bruine ogen met grijs/wit haar.

Hij droeg bij zijn verdwijning een licht blauwe overhemd met geblokte stropdas, donkerblauwe broek met donkerblauwe sokken en zwarte schoenen (instappers) met bruin/groen op de punt van de schoenen.

Wie de heer Callenbach nog heeft gezien vanaf het tijdstip van verdwijning of mogelijk andere informatie kan verstrekken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Veenendaal, tel. 0900-8844 (bureau Veenendaal).