Ingezonden persbericht


De Troubadour

h a r d e n b e r g

Persbericht

(verstuurd op 15-02-04)

HITSTORY-FEEST IN 'DE TROUBADOUR'

Hardenberg-, Vrijdag 20 februari staat de hele muziekgeschiedenis op één podium in Hardenberg. De 7-mansband 'Boulevard' schreef de muzikale show "Hitstory", waarin alle muziekstijlen vanaf 1960 te horen zullen zijn. Deze show komt vrijdag aanstaande naar één van de mooiste muziekcafe's van Nederland; 'De Troubadour' in Hardenberg.

De bezoeker waant zich in de sixties met de rock and roll, de motownklanken en de flower power uit het legendarische Woodstock Festival. Dansen en swingen in de seventies met soul, disco en niet te vergeten de tienerfilm Grease. Als reactie hierop kwam in de eighties de punk, de newwave en natuurlijk de grote stadion-acts die de aarde lieten trillen. De nineties kenmerkten zich door de vele extremen; dance-acts, boybands en unplugged-sessies. Kortom de show met de welluidende naam: HITSTORY is een feest van herkenning.

De zanger, de zangeressen en band Boulevard nemen u mee op reis door de mooiste en meest herkenbare hits uit de muziekgeschiedenis. Elk decennium heeft zijn eigen sfeer, decor en kleding! De show wordt ondersteund door videoprojecties met authentieke beelden en live-video tijdens de show. Boulevard is: Ytzen Peterson (guitars and vocals), Rick Sotthewes (drums), Hans de Wild (keyboards), Froukje Kits (vocals), Bart Schwertmann (vocals), Hilda v/d Meer (vocals) en Pim Dollekamp (bass).

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht