24/02 Den Bosch
< br/> 's-Hertogenbosch 24-02-2004

MAN OP HOOFD GESLAGEN, s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is op de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch een 51-jarige Bosschenaar aangehouden. De verdachte had een 28-jarige man uit Utrecht met een stok op het hoofd geslagen. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwonding laten behandelen.

MAN DREIGT MET MES, s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is op de Rijnstraat in s-Hertogenbosch een 34-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor op de Parade met een mes een man te hebben bedreigd. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en inverzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

Maandagavond is op Het Wielsem in s-Hertogenbosch een 36-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Parade in s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden voor belediging van een agent. De man werd door agenten gevorderd om zich te verwijderen, waarop de man hen uitschold. De Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor mocht de man vertrekken met een bekeuring van 220 euro op zak.

MISHANDELING, s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Markt in s-Hertogenbosch een 40-jarige man uit Utrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 56-jarige Bosschenaar tegen zijn hoofd te hebben geslagen. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij ontkent de mishandeling te hebben gepleegd.

OPENLIJK GEWELD, Drunen

In de nacht van maandag op dinsdag kreeg de politie de melding dat er een groep jeugd op de Bosscheweg in Drunen fietsen van voorbijgangers met geweld trachtten afhandig te maken. De politie kon twee 17-jarige jongens uit Waalwijk aanhouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch voor nader verhoor.

BEDRIJFSINBRAAK, s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Stationsweg in s-Hertogenbosch. De ruit van de toegangsdeur werd vernield. Uit het pand werd een geldbedrag ontvreemd.

GEWAPENDE OVERVAL, s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen tussen 07.20u en 07.30u heeft er bij een bedrijf aan Het Wielsem in s-Hertogenbosch een gewapende overval plaatsgevonden. Een personeelslid werd door twee personen met een vuurwapen bedreigd een geldbedrag af te geven. Korte tijd later werd door de politie op de Vierde Reit de vluchtauto van de daders aangetroffen. De politie verzoekt getuigen van de overval, of mensen die korte tijd later in de omgeving van de Vierde Reit iets verdachts hebben gezien, contact met haar op te nemen (0900-8844).