Stichting Wemos

Slotmanifestatie Wemos campagne voor schuldkwijtschelding

woensdag 25 februari

U heeft nog geld van haar te goed maar het is niet haar schuld

De Wemos schuldencampagne is een groot succes geworden. Bijna 10.000 mensen hebben hun steun gegeven in de vorm van handtekeningen. Dit kan bij de politici niet onopgemerkt blijven! Om u te bedanken voor uw steun nodigen we u van harte uit voor de slotmanifestatie op de eretribune van het Olympisch Stadion in Amsterdam.


---
Datum woensdag 25 februari Tijd 15.00 - 17.00 Plaats Olympisch Stadion en Vak Zuid, Amsterdam

Special guests Troy Douglas en de Nederlandse Estafetteploeg


---

Op de manifestatie overhandigt Wemos de opgehaalde handtekeningen aan Jubilee Nederland. Zij zetten de schuldencampagne voort. De Nederlandse Estafetteploeg (sportploeg van het jaar 2003) met aanvoerder Troy Douglas en atletiekvereniging Continental Sports geven de campagne symbolisch door tijdens een estafetteloop.

Ook wordt de Jubilee Award uitgereikt aan Ababu Namwamba. Deze mensenrechtenadvocaat uit Kenia zet zich met zijn campagne CADEC in voor schuldverlichting.

In café Vak Zuid in het Olympisch Stadion houdt Jubilee Nederland aansluitend, vanaf 16:00, een debat over schuldkwijtschelding met prominente sprekers. Hiervoor geldt een beperkt aantal zitplaatsen. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, meldt dit dan even.


---

Een uitgebreide routebeschrijving naar het Olympisch Stadion is te vinden op http://www.wemos.nl. Binnenkort is hier ook een uitgebreid programma te zien.

We hebben graag dat u zich aanmeldt als u bij de manifestatie aanwezig wilt zijn.

Aanmelden:
campagne@wemos.nl of bel 020 435 20 50

Meer weten over de campagne? Kijk op http://www.wemos.nl/campagne

Tot dan! Groet,

Vincent Kramer

Campagnecoordinator
Health in Poverty Reduction Strategies


---

Minder schulden, een betere gezondheid. Steun onze oproep voor schuldkwijtschelding. Kijk op http://www.wemos.nl/campagne

Drop the debt for better health. Support our campaign for debt relief. See http://www.wemos.nl/campagne

Wemos Foundation, P.O. Box 1693, 1000 BR Amsterdam, The Netherlands tel +31-20-4352050, fax +31-20-4.686.008 http://www.wemos.nl
---