Gemeente Uithoorn

Informatieavond stedenbouwkundig plan legmeer west Het gemeentebestuur is van plan het gebied ten westen van De Legmeer, nader aangeduid als Legmeer-West, te ontwikkelen als bouwlocatie. Het is de bedoeling om daar naast circa 1000 woningen onder meer een Brede School en een evenemententerrein te realiseren. Het afgelopen jaar is gewerkt aan het opstellen van uitgangspunten voor die plannen. De uitgangspunten zijn vastgelegd in een Stedenbouwkundig Plan.

Burgemeester en wethouders willen omwonenden en andere belangstellenden graag kennis laten nemen van het Stedenbouwkundig Plan. Daarom wordt dit Plan op woensdagavond 25 februari a.s., vanaf 20.00 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis gepresenteerd. De presentatie wordt geleid door wethouder G.K. Verbruggen. Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom op deze Informatieavond.

Het Stedenbouwkundig Plan, zoals dat op 25 februari a.s. zal worden gepresenteerd ligt vanaf 26 februari 2004 tot en met 25 maart 2004 ter inzage in zowel het gemeentehuis als in de openbare bibliotheek in gebouw De Hoeksteen.

VERGADERING RAADSCOMMISSIE VOOR BESTUURLIJKE VERNIEUWING

Op donderdag 19 februari a.s. vergadert deze commissie vanaf 19.30 uur in kamer 205 van het gemeentehuis.

Op de agenda staat:

1. Opening

2. Agenda

3. Verslag januari 2004

4. Actielijst

5. Ingekomen stukken

6. Mededelingen en regionale aangelegenheden
7. Raadsleden Informatie Systeem (notitie griffier)
8. Vervolgstappen duale begroting (mondeling door de voorzitter)
9. Opzet evaluatie dualisme (mondeling door de heer Pot)
10. Rondvraag

11. Sluiting