Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-02-2004

Internet
SONGFESTIVAL.NL


Tros internet breekt record

TROS Internet heeft ervoor gezorgd dat zondag jl. via www.songfestival.nl voor, tijdens en na de live uitzending van het Nationaal Songfestival bezoekers konden meekijken achter de schermen. Nog nooit was een internetuitzending van de publieke omroep zo'n groot succes. Maar liefst 44.000 keer werd de internetuitzending bekeken.

Via camera's die in de greenroom, backstage en in de zaal hingen, kon het publiek op een unieke manier de uitzending volgen. De bezoeker kon zelf bepalen naar welke camera hij of zij schakelde. Ook deed Radio 3FM-dj Edwin Diergaarde van achter de schermen verslag en interviewde hij artiesten, BN'ers en publiek.

De site www.songfestival.nl is de afgelopen weken weer een groot succes geweest. Tijdens de voorronden hebben ruim 200.000 bezoekers via de site meer dan 2,2 miljoen pagina's bekeken.

Woensdag 25 februari om 16.00 uur komen Paul en Fabrizio van de winnende groep Reunion chatten met fans op www.songfestival.nl. De site zal dit duo de komende maanden op de voet volgen op weg naar Istanboel.