Gemeente Abcoude


Informatieavond Voorontwerp-bestemmingsplan woongebied Baambrugge

Op woensdag 25 februari 2004 vindt van 19.30 tot 22.00 uur een informatieavond plaats in het dorpshuis De Vijf Bogen te Baambrugge over het Voorontwerp-bestemmingsplan woongebied Baambrugge. Door het stedenbouwkundige bureau RBOI uit Rotterdam zal om 20.00 uur een toelichting worden gegeven op het voorontwerp. Vervolgens is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het maken van opmerkingen.

Het bestemmingsplan Woongebied Baambrugge regelt de bestemmingen en het gebruik van gronden van het deel van de kern Baambrugge dat niet is aangewezen tot beschermd dorpsgezicht. Het betreft een gebied met voornamelijk een woonfunctie dat in de naoorlogse periode is gebouwd. Het plangebied wordt begrensd door de grenzen van het bestemmingsplan Beschermd Dorpsgezicht Baambrugge aan de zuidzijde en door de grenzen met het bestemmingsplan Buitengebied aan de noord-, west- en oostzijde.

Het voorontwerp bestemmingsplan Woongebied Baambrugge ligt ter inspraak van 20 februari 2004 tot en met 18 maart 2004. Het plan ligt ter inzage in het gemeentehuis in Abcoude en in De Vijf Bogen in Baambrugge. Tevens is het bestemmingsplan en het kaartmateriaal op deze website te downloaden. U kunt uw reactie schriftelijk kenbaar maken aan de gemeente: Gemeente Abcoude, T.a.v. college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 1390 AA Abcoude. U kunt ook rechtstreeks van deze website een reactie sturen door het reactieformulier in te vullen en te verzenden.

---

23 februari 2004