Politie Zuid-Holland-Zuid

25/02 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

25-02-2004 - Persberichten District I

AUTO BIJ BEDRIJF GESTOLEN
DORDRECHT- Een auto is gestolen. Op dinsdagmiddag 24 februari zette een medewerker van een autobedrijf deze auto buiten de showroom van het bedrijf aan de Daltonweg. Een klant zou komen om een proefritje te maken. 10 minuten later was de auto gestolen. De klant is niet meer op komen dagen.

HERHALING: VIERDE REGIONALE FIETSENKIJKMIDDAG (BERICHT VAN VRIJDAG 20 FEBRUARI 2004)
REGIO- Op woensdag 3 maart houdt de Politie Zuid-Holland-Zuid een fietsenkijkmiddag. Er zijn tussen 13.00 uur en 16.00 uur ongeveer 250 fietsen te bezichtigen. Deze fietsen zijn in beslag genomen of gevonden. Bezoekers moeten wel hun aangifte meenemen. Het adres waar bezoekers de fietsen kunnen komen bekijken is Bamendaweg 59 te Dordrecht. Dit is vlakbij het regiopolitiebureau aan de Vissersdijk-Beneden. Er zijn in het verleden meerdere fietsenkijkdagen gehouden en dit is de vierde van een regionale kijkdag.

FRANCAISE AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 28-jarige Francaise is aangehouden. De vrouw reed met een andere vrouw in de nacht van dinsdag op woensdag 25 februari over de A16 met een te hoge snelheid. Bij de Zuidpunt werd het voertuig staande gehouden. De speurhond van de politie doorzocht de auto. Er werd een kleine hoeveelheid hash in de auto aangetroffen. De hond gaf aan dat er ook hash bij de vrouw aanwezig moest zijn. Hierop werd de vrouw gefouilleerd. Ze bleek een kleine hoeveelheid softdrugs in haar BH verstopt te hebben.