Gemeente Bedum


MEDEDELINGEN 25 FEBRUARI 2004 raadscommissies
De vergaderingen van de raadscommissies VROM en ABZ, die op 9 en 11 maart zouden worden gehouden, komen te vervallen. van. Deze worden namelijk apart ingezameld en verwerkt. bouwvergunningen

* plaatsen studio, Walfriduslaan 27, Bedum (ontv. 13-02);
* plaatsen dakopbouw Ceresakker 3, Bedum (ontv. 16-02);
* veranderen en vergroten bedrijfspand Molenweg 22, Bedum (ontv. 19-02).

aangevraagde bouwvergunningen (licht):

* plaatsen dakkapel De Lijnbaan 36, Bedum (ontv. 16-02);
* vergroten woning Tuinbouwstraat 17, Zuidwolde (ontv. 18-02).
* veranderen onderdoorgang, Boterdiep Wz 45, Bedum (verl. 13-02);
* plaatsen tunnelkas, Wolddijk 65, Noordwolde (verl. 17-02).

verleende sloopvergunning:

* slopen winkel/woning/kantoor Grotestraat 16, Bedum (verl.18-02). vrijstelling
Burgemeester en wethouders willen met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling verlenen van het bestemmingsplan UITBREIDINGSPLAN IN ONDERDELEN BEDUM, PART. HERZ. 1964. Aanleiding is een verzoek van M. Stolwijk voor het vernieuwen en vergroten van een berging/speelkamer aan Grotestraat 67, Bedum. Het bouwplan ligt vanaf 26 februari 2004 voor een periode van vier weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, bij de afdeling VROM. Tijdens deze periode kan een ieder zienswijzen inbrengen bij burgemeester en wethouders.

aanwijzing monument

Bij besluit van 11 februari 2004 is de molen `Hunsingo' aan de Uiterdijk 4 in Onderdendam, op grond van artikel 4 van de Monumentenwet aangewezen als beschermd monument. Het besluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 26 februari 2004 tijdens kantooruren in het gemeentehuis bij de afdeling VROM ter inzage. Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift moet worden gericht aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Cfi/FJZ t.a.v. de Commissie voor bezwaarschriften, Postbus 606, 2700 ML Zoetermeer.
bezorging noorderkrant

Het blijkt geregeld dat de Noorderkrant niet optimaal wordt bezorgd. De uitgever van de krant en de gemeente hechten groot belang aan een tijdige en correcte bezorging. Daarom wil de uitgever graag inzicht in mogelijke klachten, zodat eventueel maatregelen kunnen worden getroffen.. Als u klachten over de bezorging heeft, neemt u dan contact op met Hazewinkel Pers, tel. 050-5844901. U kunt uw klachten ook kwijt bij de Bruna-vestiging in Bedum.