Ingezonden persbericht



- Persbericht -

DYMO lanceert nieuwe LabelMANAGER 150

Elektronische labelmachine voor gemakkelijk en productief labelen

Woerden, 25 februari 2004 - DYMO, 's werelds grootste fabrikant in label-apparatuur, introduceert de nieuwe LabelMANAGER 150. De LabelMANAGER 150 beantwoordt aan de basis labelbehoeften en richt zich op mensen die op zoek zijn naar gemakkelijk en productief labelen. De LabelMANAGER 150 is de praktische oplossing voor het labelen van mappen, ordners, brievenbakjes,... kortom, alle zaken die mensen nodig hebben om functioneel te organiseren.

Of het apparaat nu draagbaar wordt gebruikt of op een bureau, het is eenvoudig in zijn gebruik. Dankzij het overzichtelijke toetsenbord, de logische navigatie en de duidelijke instructies, is elk gewenst label snel gemaakt. De LabelMANAGER 150 kan aangepast worden aan iedere Europese taal, zodat iedere opdracht in de display begrijpelijk is. "En de unieke R.A.C.E. functie (Rapid Accented Character Entry - vergelijkbaar met de sneltoets-functie op de mobiele telefoon, vaak gebruikt bij het SMS-en) maakt het plaatsen van accenttekens op letters een kinderspel", zegt Cees Martens, Vice President Marketing & Sales. Met een indrukwekkende serie lettertypes, lettergroottes en -stijlen, biedt het apparaat meer opties dan men zou verwachten van een basismodel.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk
De LabelMANAGER 150 biedt alle voordelen van een professionele labelmaker, voor een heel redelijke prijs. Er is speciale aandacht besteed aan een nieuwe ergonomische vormgeving en een nieuwe gebruikersinterface. "De LabelMANAGER 150 is zo gemakkelijk te gebruiken dat een handleiding niet nodig is", vervolgt Cees Martens. Dit kenmerk past bij de nieuwe strategie die DYMO hanteert: 'Quality time by DYMO'; 'Snel gevonden, tijd voor het echte werk!'. Hoe beter georganiseerd, des te meer tijd over blijft voor de belangrijke zaken in het leven.

Doelgroep
De LabelMANAGER 150 beantwoordt aan de basis labelbehoeften in een professionele omgeving. Het apparaat is geschikt voor een brede doelgroep, namelijk ieder persoon of bedrijf dat snel en professioneel hechtende labels wil maken: secretaresses, administratief medewerkers, receptionisten etc.

DYMO's complete desktop serie
Naast de LabelMANAGER 400, het topmodel voor specialisten die meer vragen en de LabelMANAGER 350, gericht op de professionele labeler, maakt de praktische LabelMANAGER 150 DYMO's desktop serie compleet.

Werkt met standaard D1 tapes
DYMO's standaard D1 tapes passen in de LabelMANAGER 150. De machine werkt met D1 tapecassettes van 6, 9 en 12 mm. De standaard D1 tape van DYMO bestaat uit drie soorten:
- De veel gebruikte semi-permanente tapes, met semi-permanente hechtlaag;
- De permanente polyester tape, met permanente hechtlaag en geschikt voor labels die voor zeer lange tijd moeten blijven hechten;
- De flexibele nylon tape, met permanente hechtlaag, geschikt voor hechting op kabels en oppervlakken met rondingen.

De gesuggereerde bruto adviesprijs van de LabelMANAGER 150 is ¤ 41,50 exclusief BTW voor Nederland en België.

Over DYMO
DYMO is een merk van Esselte Corporation, een wereldwijde fabrikant van kantoorproducten met een omzet van $ 1 miljard. Bij Esselte werken 5.900 mensen in meer dan 120 landen. DYMO fabriceert verschillende labelprinters voor thuis, op kantoor en in de industrie. De DYMO producten helpen mensen hun persoonlijke zaken te organiseren en te identificeren. Ook de merken Leitz, Esselte en Xyron vallen onder Esselte en bieden verschillende innovatieve oplossingen voor de werkomgeving. Meer informatie is te vinden op www.dymo.nl en www.esselte.nl.



Ingezonden persbericht