25/02 Aa & Dommel < br/>
Boxtel 25-02-2004

MAN WEIGERT ZAAK TE VERLATEN, Cromvoirt

Dinsdagavond is in een horecagelegenheid aan de Sint Lambertusstraat in Cromvoirt een 33-jarige man uit Drunen aangehouden. De man was in bezit van een stuk hout en weigerde op verzoek van de eigenaar van de gelegenheid zijn zaak te verlaten. De inmiddels gearriveerde politie heeft de man aangehouden. Hij verzette zich hierbij hevig. De man is overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

BELEDIGING, Boxtel

Dinsdagavond is op de Markt in Boxtel een 20-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man negeerde meerdere malen het bevel van agenten om zich te verwijderen. Hierbij beledigde hij de agenten, waarop hij werd aangehouden. De Boxtelnaar verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding en wist een agent in zijn arm te bijten. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Later deze nacht werd op de Rozemarijnstraat in Boxtel een 16-jarige jongen uit deze plaats aangehouden voor belediging. De jongen beledigde enkele surveillerende agenten diverse malen. De Boxtelnaar is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED, Sint-Oedenrode/ Schijndel

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Heuvel in Sint-Oedenrode een 36-jarige man met de Duitse nationaliteit aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rijden zonder verlichting en met schade aan de koplamp en bumper van zijn auto. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. Een 25-jarige inzittende uit Sint-Oedenrode probeerde de aanhouding te belemmeren en werd hierop eveneens aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau.

Later deze nacht werd op de Kluisstraat in Schijndel een 20-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist was op de Kluisstraat tegen een boom gereden. Een 19-jarige inzittende uit Schijndel raakte als gevolg van deze aanrijding gewond aan zijn hoofd. De jongeman is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwonding behandeld. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

VERNIELING, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Hof Ter Aa in Boxtel een 33-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor in de Keizerstraat een 30-jarige vrouw te hebben bedreigd en de voordeur van haar woning te hebben vernield. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

BEDRIJFSINBRAAK, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Torenstraat in Vught. Daders verschaften zich toegang tot het pand door een ruit te verbreken. Uit het bedrijf werd een computer weggenomen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Vught

Woensdagochtend is tijdens een snelheidscontrole op de N764 in Vught het rijbewijs van een 21-jarige man uit Eindhoven ingevorderd. De automobilist reed 141 km/u terwijl maximaal 80 km/u is toegestaan. Verder kregen 23 personen een bekeuring voor het overschrijden van de maximumsnelheid.