25/02 Den Bosch
r/> 's-Hertogenbosch 25-02-2004

MAN DREIGT MET MES, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is in de Nieuwstraat in s-Hertogenbosch een 27-jarige man uit deze plaats aangehouden op verdenking van mishandeling van een 38-jarige plaatsgenoot. De verdachte had kort daarvoor op de Markt de 38-jarige man met een mes bedreigd en hem diverse malen geslagen met een riem. De Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau waar hij inverzekering is gesteld.

INBREKER VERSTOPT IN STRUIKEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie de melding dat beveiligingsmedewerkers een aantal personen hadden overlopen bij een bedrijfsinbraak aan de Utopialaan in s-Hertogenbosch. Na een zoektocht in de omgeving werd door de politie in de struiken langs de A2 een 16-jarige verdachte uit Utrecht aangehouden. Het is nog onbekend wat er uit het bedrijf is ontvreemd.

OPENBAAR SCHENNIS, s-Hertogenbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op de Parade in s-Hertogenbosch een 17-jarige jongen uit Zaltbommel en een 16-jarige Bosschenaar aangehouden. De jongemannen trokken hun broek naar beneden en lieten hun achterste zien aan enkele surveillerende agenten. Na verhoor op het politiebureau konden zij met een bekeuring op zak weer vertrekken.

BEDRIJFSINBRAAK, s-Hertogenbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een pand aan de Parade in s-Hertogenbosch. De daders forceerden een deur. Uit het bedrijf werd een computer en beeldscherm weggenomen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Rosmalen

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Schoolstraat in Rosmalen een 52-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

POLITIE OP ZOEK NAAR GETUIGEN BEROVING, 's-Hertogenbosch Een team van acht agenten onderzoekt de gewapende beroving op de Klokkenlaan in s-Hertogenbosch van 6 februari jl. Een 16- en 17-jarige jongen uit Den Bosch zijn die dag omstreeks 23.35 uur op de Klokkenlaan te Den Bosch beroofd van hun bromfiets. De twee jongens stonden op de Klokkenlaan te praten, toen plotseling een groep van ongeveer 8 jongeren (tussen 17 - 20 jaar) op hen af kwamen. Een van deze jongens bedreigde de twee slachtoffers met een vuurwapen. Vervolgens werden de bromfietsen van de slachtoffers, een blauwzwarte Gilera en een groene Tomos weggenomen. Deze Tomos werd later die nacht op de Hambakendreef uitgebrand aangetroffen. De volgende dag heeft de politie in de wijk t Zand de andere bromfiets aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Heeft u op 6 februari s avond om 23.35u op de Klokkenlaan of die nacht iets op de Hambakendreef gezien of gehoord, dan kunt u contact opnemen met politie s-Hertogenbosch (0900-8844).