25/02 Land van Cuijk />
Cuijk 25-02-2004

MAN MOET NOG GEVANGENISSTRAF UITZITTEN

GRAVE - De politie heeft dinsdag een 20-jarige Gravenaar aangehouden. De man moet nog een gevangenisstraf van 70 dagen uitzitten. De man was in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de Markt in Uden omdat hij enkele verpakkingen harddrugs in zijn bezit had. De verdachte werd tevens gezocht in verband met het veroorzaken van geluidsoverlast vanuit zijn woning aan de Ooievaarshorst in Grave. Na diverse meldingen ging de politie op 18 januari zijn woning binnen en nam daar de geluidsinstallatie en diverse goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren in beslag. Destijds kon de verdachte ontkomen. Voor het veroorzaken van de geluidsoverlast en het inbezit hebben van de vermoedelijk gestolen goederen is proces-verbaal opgemaakt. De Gravenaar staat bekend als veelpleger.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

CUIJK - Dinsdagavond rond 17.30 uur is een 24-jarige man uit Nijmegen aangehouden. In een horecagelegenheid aan de Grotestraat in Cuijk had de man een woordenwisseling gekregen met een 18-jarige man uit Cuijk. Bij die woordenwisseling heeft hij de man uit Cuijk verschillende keren tegen het hoofd geslagen. Door omstanders werd het tweetal uit elkaar gehaald. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, daar hij onwel was geworden. De man uit Nijmegen is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

AANHOUDINGEN TIJDENS VECHTPARTIJ

Kijk - Dinsdagavond zijn tijdens een vechtpartij tussen twee groepen jongeren drie personen aangehouden. Op de Korte Molenstraat in Cuijk was tussen twee groepen jongeren een vechtpartij ontstaan. Door de politie werden ter plaatse twee mannen van 22 jaar en een vrouw van 21 jaar uit Nijmegen aangehouden. Na verhoor zijn ze weer heengezonden. Naar de oorzaak van de vechtpartij wordt een nader onderzoek ingesteld.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

CUIJK - Dinsdagavond is een 16-jarige jongen uit Cuijk aangehouden voor vernieling. Hij werd op de Kerstraat in Cuijk betrapt toen hij een parkeerautomaat vernielde. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MAN BEROOFD VAN PORTEMONNEE

BOXMEER - Dinsdagavond is een 37-jarige man uit Boxmeer van zijn portemonnee beroofd. De man liep rond 18.30 uur over het Schilderspad in Boxmeer. Op die weg kwamen twee mannen hen tegemoet. De twee bedreigden het slachtoffer met vermoedelijk een vuurwapen. Onder bedreiging moest het slachtoffer zijn portemonnee afgeven. Het tweetal, donder gekleed, ontkwam in de richting van het NS-station. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Het telefoonnummer van de politie is 0900-8844, lokaal tarief.

AANHOUDING VOOR MISHANDELING

CUIJK - Dinsdagavond is een 21-jarige man uit Cuijk aangehouden. De man had op de Kerkstraat een 17-jarig meisje uit Haps in haar buik geschopt. Toen de politie de jongen op aanwijzing van omstanders wilde aanhouden bemoeiden twee jongeren uit Cuijk, 26 en 27 jaar, er zich mee. Ze probeerden de 21 jarige man te ontzetten. Ook dit tweetal is aangehouden. Tegen de drie is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze heengezonden.