25/02 Maasland
/> Oss 25-02-2004

SURVEILLANCEAUTO VERNIELD, Ravenstein

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Van Kesselplaats in Ravenstein een geparkeerd staand surveillancevoertuig van de politie vernield. De 22-jarige verdachte, woonachtig in Ravenstein, is met verwondingen aan zijn pols als gevolg van deze vernielingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Van het voertuig werd een ruit vernield, de antenne weggenomen, het portier en de lichtbak op het dak werden vernield.

VLEESMES IN AUTO AANGETROFFEN, Oss

Surveillerende agenten zagen dinsdagavond op de Heihoeksingel in Oss een 29-jarige automobilist uit deze plaats met hoge snelheid tussen dalende overwegbomen door rijden, terwijl hij daarbij een wachtende voorganger inhaalde. De man droeg geen veiligheidsgordel. De Ossenaar kon op de Amsteleindstraat tot stoppen worden gebracht. De agenten troffen in zijn auto een vleesmes aan. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er is proces-verbaal opgemaakt. Voor de overige feiten kreeg hij een bekeuring van 170 euro.

RIJDEN ONDER INVLOED

Dinsdagmiddag is op de Van Rijckevorselweg in Vinkel een 36-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

Dinsdagavond is op de Euterpelaan een 50-jarige Ossenaar in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en proces-verbaal.

Later deze nacht is op de Burgemeester van Erpstraat in Berghem een 45-jarige Ossenaar aangehouden voor hetzelfde feit. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd.

JONGEMANNEN WEIGEREN TE VERTREKKEN, Berghem

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op de Burgemeester van Erpstraat in Berghem een 19-jarige man uit Heesch en een 17-jarige jongen uit Ravenstein aangehouden. De jongemannen weigerden op bevel van de politie zich te verwijderen. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau.

BEDREIGING, Oss

Woensdagochtend is in zijn woning in Oss een 42-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dinsdagmiddag op de Angoralaan in Oss een 34-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Nijmegen met vermoedelijk een vuurwapen te hebben bedreigd. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar hij inverzekering is gesteld.