HOGESCHOOL INHOLLAND

Servicejobs bemiddelt tussen hogeschool en baan

ROTTERDAM - Servicejobs, onderdeel van INHOLLAND, wordt de intermediair tussen de hbo-student en het bedrijfsleven. Studenten kunnen hierdoor tijdens de studie al bezig zijn met hun toekomstige baan. Servicejobs, het nieuwe centrum voor arbeidsbemiddeling en loopbaanadvisering bundelt de krachten met diverse hogescholen in Nederland. Hierdoor biedt de organisatie een landelijk netwerk aan studenten en specialisten op hbo-gebied. De kernactiviteiten van Servicejobs zijn het uitzenden van studenten en de werving en selectie van kandidaten voor een permanent dienstverband. Servicejobs is eind 2003 ontstaan uit een fusie van IFC Personeelsdiensten en Servicejobs B.V. Servicejobs biedt personeel binnen alle specialismen waar de hogescholen voor opleiden en heeft momenteel 8 filialen in Nederland.

Servicejobs is gevestigd in de gebouwen van Hogeschool INHOLLAND Den Haag, Rotterdam, Delft, Haarlem en Diemen, de Christelijke Hogeschool Windesheim, Saxion Hogeschool IJsselland en de Christelijke Hogeschool Nederland in Leeuwarden. In totaal worden hier ruim 200 verschillende hbo-opleidingen verzorgd. Servicejobs is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van jong en ervaren Hbo-talent. Naast studenten kunnen bedrijven en instellingen ook terecht voor afgestudeerden en professionals met een aantal jaren ervaring.

Het voormalige IFC Personeelsdiensten bestaat sinds 1996 en had vooral vestigingen in Zuid Holland. Terwijl Servicejobs B.V. in november 1997 werd ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Het is de bedoeling dat het centrum voor arbeidsbemiddeling en loopbaanadvisering zich op den duur uitbreidt over meerdere plaatsen in Nederland.

///einde persbericht///

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u kijken op www.servicejobs.nl Daarnaast kunt u bellen met: Donatello Piras, persvoorlichter Hogeschool INHOLLAND.
Tel 010 439 9941 of 06 54980998 of E-mail:
Donatello.piras@INHOLLAND.nl

25 feb 04 15:46