Utrecht stad 16.10 uur

Utrecht 25-02-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Verkeerscontrole
UTRECHT Op woensdagochtend is een verkeerscontrole uitgevoerd op de Bleekstraat. Deze werd gehouden tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Tijdens de controle werden 13 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet dragen van een gordel tijdens het rijden, negeren van een rood verkeerslicht.

Op de Bleekstraat werd gecontroleerd tussen 11.00 uur en 11.45 uur waar werd gecontroleerd op het verbod op linksaf slaan, het gebruiken van de busbaan en het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.

Aanrijding met licht letsel
UTRECHT Op woensdagochtend heeft omstreeks 10.35 uur een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Croeselaan en het Veemarktplein.

Een 40-jarige automobilist uit Amersfoort stond te wachten voor een rood verkeerslicht. Een 27-jarige automobilist uit Didam zag te laat dat de 40-jarige man stilstond en reed in op zijn auto. De 40-jarige man is met hoofd- en nekklachten voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De 27-jarige man bleef ongedeerd. Beide autos liepen schade op.

Mishandeling
UTRECHT Op dinsdagmiddag is een 60-jarige man uit Amersfoort mishandeld op de Lingestraat. Omstreeks 16.05 uur stapte de man op de tram Nieuwegein-Utrecht. Op de hoogte van het Stationsplein stapte de man uit, waar hij bij het uitstappen een harde klap tegen zijn hoofd kreeg van een groepje jongeren, welke ook uitstapten. Zij liepen weg in de richting van de roltrappen van Hoog Catharijne. De man heeft hoofdklachten, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen met politiedistrict Marco Polo: 0900-88 44.

Verkeerscontrole
UTRECHT Op dinsdagmiddag is omstreeks 16.30 uur een verkeerscontrole uitgevoerd op de Rijnkade. Van de 35 gecontroleerde automobilisten werden vier bekeurd voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.