Grafinet


Contact:
Nardy Rooks
Communications Manager
DiMS!® organizing print, BV. Galileïstraat 26
P.O. Box 165
7130 AD Lichtenvoorde
the Netherlands
Telephone: +31 544 39 66 00 E-mail: nardy_rooks@dims.net

LITHOTECH ZIET DiMS!® ALS ABSOLUTE WINNAAR IN RELATIE TOT ANDERE MIS LEVERANCIERS EN DE EISEN VAN HET BEDRIJF

Bryanston, Zuid-Afrika en Lichtenvoorde, Nederland - 25 februari 2004
- Lithotech Limited, de grootste, marktleidende producent van business forms in Zuid-Afrika en DiMS! organzing print, een toonaangevende leverancier van Management Informatie Systemen voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven, maken gezamenlijk bekend dat Lithotech ervoor heeft gekozen om DiMS! in zijn 13 Zuid-Afrikaanse locaties te implementeren en hetzelfde heeft gepland voor zijn 8 Franse vestigingen. Het toepassen van de veelomvattende ERP-functionaliteit van DiMS! zal Lithotech in staat stellen de bedrijfsprocessen door alle geledingen van het bedrijf te verbeteren - zowel op lokaal als enterprise-niveau - en daardoor zijn positie als toonaangevende leverancier van grafische oplossingen te versterken in plaats van het slechts leveren van producten en services.

Naast dat Lithotech de DiMS! software zal uitrollen in de productielocaties en verkoopfilialen in Zuid-Afrika, staan ook de implementaties in de Franse locaties van het bedrijf op de planning. Met het implementeren van DiMS!' web-enabled, meertalige print management systeem, richt Lithotech zich op het integreren en optimaliseren van zijn processen op groepsniveau, terwijl gelijktijdig taal- en valutaproblemen worden voorkomen. Bovendien zal DiMS! Lithotech in staat stellen zijn klantenservice en efficiency drastisch te verbeteren. Toegewijd aan het leveren van klantgerichte oplossingen, ziet Lithotech de flexibiliteit en proactieve workflow van DiMS! als dé perfect aanvulling op zijn bedrijfsvisie.

Naast de ongeëvenaarde architecturale constructie van de software, selecteerde Lithotech DiMS! om zijn veelomvattende, klantgerichte ERP-functionaliteit: "DiMS! is een duidelijke winnaar ten opzichte van andere kandidaten en onze voorwaarden. Het systeem is absoluut extreem klantgericht met een goed overall inzicht en de functionaliteit van offerte tot productie en weer terug naar de uiteindelijke verkoopfactuur," aldus Gary Craye, Group IS Manager, Lithotech Ltd. "Het blijkt het enige pakket te zijn dat uitermate geschikt is voor een enterprise met een multi-plant situatie en het is toepasbaar op al onze bedrijfstypes," voegt hij toe.

Over DiMS! organzing print DiMS! organizing print ontwikkelt, verkoopt en implementeert DiMS!, een uniek Management Informatie Systeem voor de grafische industrie. DiMS! bevat alle functionaliteiten die nodig zijn in één enkel softwarepakket om het complete scala aan bedrijfsprocessen te integreren. Van offerte tot planning, pre-press tot productie en supply chain tot transport, DiMS! doet het allemaal. Opgericht in 1986 in Nederland en nu met kantoren in Duitsland, Frankrijk en Amerika, voorziet DiMS! organizing print veel van de Europese en Amerikaanse toonaangevende drukkerijen en verpakkingsbedrijven van geïntegreerde Management Informatie Systemen. Bedrijven zoals R.R. Donnelley, WS Packaging Group, Roto Smeets en VUM Media Groep profiteren tegenwoordig van het geïntegreerde systeem DiMS!.

Over Lithotech
Lithotech, de grootste, marktleidende producent van kettingformulieren in Zuid-Afrika, heeft productie, verkoop en distributie van algemeen drukwerk als kernactiviteit. Echter om de constante wijzigingen in de technologie te kunnen volgen, levert Lithotech ook elektronische formaten om de productie van on-demand bedrijfscommunicatie voor klanten mogelijk te maken. Met meer dan 2.470 werknemers in productielocaties en verkoopfilialen in alle belangrijke regio's in Zuid-Afrika, is de gehele productie van het bedrijf meer dan 35.000 ton papier per jaar. Een recente acquisitie van Paragon Business Communications heeft de marktleiderspositie van Lithotech versterkt. De recente acquisitie van Danel in Frankrijk heeft hen direct in een leidende positie in Europa gebracht.
---