Ingezonden persbericht


Den Haag, 25 februari 2004

Aanvullende vragen van de leden Blom en Straub (beiden PvdA) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de minister van Defensie 1


1. Kunt u een overzicht geven van alle overheidsprojecten waarbij bedrijven van de heer J. van den Nieuwenhuizen of bedrijven waar hij (indirect) zeggenschap over heeft, betrokken zijn?


2. Zijn na de problemen rond het Fennek-project de problemen rondom het verstrekte voorschot bij dit project aanleiding om de voorwaarden waaronder voorschotten verstrekt worden, onder de loep te nemen?


3. Wordt bij de verstrekking van een voorschot de kredietwaardigheid van het bedrijf waaraan het voorschot verstrekt wordt, getoetst? Zo nee, waarom niet? Zo ja, zijn daar dan consequenties aan verbonden?

Vragen in aanvulling op schriftelijke vragen van het lid Algra en op schriftelijke vragen van het lid De Wit over hetzelfde project en n.a.v. de artikelen in De Telegraaf van 20 en 21 februari 2004.


---

Tweede Kamer der Staten-Generaal
www.tweedekamer.nl

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Dit elektronisch bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht het te vernietigen en de afzender te informeren.
Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van dit bericht contact op te nemen met afzender.
No rights can be derived from this message.
This electronic message is intended only for the addressee. Should you have received this message in error, you are kindly requested to delete it and inform the sender.
Should you question the accuracy or the completeness of this message, you are advised to contact the sender.

---