AutoRai

25-2-2004

smart biedt pleister op de wonde

De verlaging van de wettelijk toegestane vergoeding voor gereden autokilometers tot 0,18 zorgde de laatste tijd voor nogal wat onrust. Ook onder medewerkers in de thuiszorg. Voor 18 Eurocent kun je geen auto rijden, meenden velen. Of toch wel?!

Onder het motto smart biedt pleister op de wonde ontwikkelde smart een actie, exclusief bestemd voor instellingen in de thuiszorg. Medewerkers in deze sector kunnen dankzij deze actie voor 0,18 per kilometer (exclusief BTW) een smart fortwo rijden. In dit bedrag zijn de kosten van reparatie, onderhoud en banden, brandstof, WA-Casco verzekering, houderschapsbelasting, mobiliteitsservice, vervangend ver-voer na 24 uur en rechtshulp inbegrepen.

De actie loopt tot en met eind mei 2004 en geldt op basis van een smart fortwo met 45 kW benzinemotor, looptijd 48 maanden en 30.000 kilometer per jaar. De smart fortwos worden geleverd door het dichtstbijzijnde smart center. Instellingen in de thuiszorg zijn inmiddels per brief benaderd over deze actie. Voor meer informatie kan men tevens bellen met nummer: 0317- 415 875.