Socialistische Partij

Agenda landelijke SP-activiteiten


---

Krista van Velzen Woensdag 25 februari 2004 - Tweede Kamer 14.00 - 20.00 uur, Krista van Velzen organiseert een studiemiddag voor onder andere SP-Statenleden over Ruimtelijke Ordening en de (toekomstige) Nota Ruimte. De deelthemas zullen ingeleid worden door verschillende deskundigen. Meer informatie: Krista van Velzen.
---

Harry van Bommel Woensdag 25 februari 2004 - Amsterdam 16.45 uur, Harry van Bommel is aanwezig bij de herdenking van de februaristaking aan het Jonas Daniël Meijerplein.
---

Krista van Velzen Donderdag 26 februari 2004 - Utrecht Krista van Velzen organiseert een bijeenkomst met alle SPers die mee willen praten over het Nederlands en Europees landbouwbeleid. Meer informatie: Krista van Velzen.

---

Jan Marijnissen Donderdag 26 februari 2004 - Nederland 1 21.45 uur, Jan Marijnissen over 'Nederland Fraudeland' in het NCRV-programma 'Rondom Tien'.

---

Harry van Bommel Maandag 1 maart 2004 - Antillen Harry van Bommel brengt van 1 tot 8 maart een werkbezoek aan de Antilliaanse eilanden Curacao en St. Maarten om met politieke en maatschappelijke organisaties te praten over de problemen op de Antillen en de toekomstige relatie met Nederland.
---

Anja Meulenbelt Maandag 1 maart 2004 - Alkmaar
20.00 uur, Anja Meulenbelt spreekt met Hajo Meijer (Een ander joods geluid) op een forumdiscussie van het Alkmaars Vredesplatform over Palestina/Israël en de muur. Locatie: Wijkcentrum Wijkwaard.
---

Fenna Vergeer Woensdag 3 maart 2004 - Nijmegen
11.00 uur, Fenna Vergeer brengt een bezoek aan Technische School Jonker Bos. Vergeer woont een les bij en praat met docenten.
---

Agnes Kant Woensdag 3 maart 2004 - Nederland 2
23.10 uur, Agnes Kant is te zien in de allereerste late-night-quiz van de Nederlandse televisie: "The World according to BNN". Kant neemt het op tegen Harm Edens.

---

Fenna Vergeer Donderdag 4 maart 2004 - Rotterdam 20.00 uur, Fenna Vergeer gaat in debat met Arie Slob (CU) over Art.23 van de grondwet, op uitnodiging van de Vereniging van Gereformeerde Studenten. Locatie: Gereformeerde kerk, Kuipersstraat 19.
---

Krista van Velzen Zaterdag 6 maart 2004 - Amersfoort Krista van Velzen organiseert samen met het SP-MilieuAlarmteam een scholingsbijeenkomst over gevaarlijke transporten over het spoor voor afdelingen die aan de route liggen. Meer informatie: Krista van Velzen.

---

Fenna Vergeer Zaterdag 6 maart 2004 - Business Nieuws Radio 14.00 - 15.00 uur, Fenna Vergeer is te horen in het radioprogramma De Lobby.

---

Ronald van Raak Dinsdag 9 maart 2004 - Amsterdam SP-senator Ronald van Raak gaat in debat met de filosoof Hans Achterhuis over de waarde van de utopie. Locatie: Felix Meritis (Shaffyzaal), Keizersgracht 342. Meer informatie: felix@felix.meritis.nl.

---

Harry van Bommel Woensdag 10 maart 2004 - Tweede Kamer 10.00 uur, Harry van Bommel neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie Buitenlandse Zaken over het beleid ten aanzien van Afrika. Het debat in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Tiny Kox Woensdag 10 maart 2004 - Amsterdam
Tiny Kox neemt deel aan een door het Historisch Nieuwsblad georganiseerde forumdiscussie over 'de idealen van de Franse revolutie'. Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam.
---

Tiny Kox Donderdag 11 maart 2004 - Oss
Tiny Kox spreekt over het onderzoeksverslag 'Hoe gaat het?', waarin 500 Turkse en Marokkaanse Nederlanders aan het woord komen. Locatie: SP-gebouw Linkensweg.

---

Arda Gerkens Maandag 15 maart 2004 - Rotterdam
14.00 uur, Arda Gerkens is aanwezig bij een vergadering van het Multi Nationale Ondernemingenoverleg waar gesproken wordt over de verplaatsing van activiteiten en bedrijven naar lage-lonenlanden.
---

Ronald van Raak Dinsdag 16 maart 2004 - Eerste Kamer Ronald van Raak gaat in debat over de begroting Cultuur. Meer informatie over de vergaderingen is te vinden op de website van de Eerste Kamer.

---

Wil je een SP-spreker uitnodigen? Neem dan contact op met Yorick Haan