Ingezonden persbericht

Lancering copyright waarschuwingsdienst

DE MEERN, 20040225 -- Easy Template lanceert een copyright waarschuwingsdienst. Deze dienst herinnert in januari per e-mail aan het wijzigen van het copyright van de website. Het te laat wijzigen geeft een bezoeker het gevoel een oude site te raadplegen en vervolgens verlaat hij de website. "32% van de websites van onze relaties, waren op 15 februari 2004 nog niet aangepast", aldus Easy Template.


Nuttig? Controleer de eigen website
Het nut van deze service is eenvoudig vast te stellen. Wordt op uw website nog copyright 2003 (of ouder) getoond? Zo ja, dan is de service nuttig. Aanmelden op deze gratis service kan op www.easytemplate.nl

Checklist
Uiteraard zijn er meer onderwerpen die de kwaliteit en dus het gevoel bij een website bepalen. Door middel van een checklist en een toelichting is de kwaliteit van een website te controleren. "Stuk voor stuk 'o-ja,-niet-aan-gedacht-punten', maar wel vergeten onderdelen", aldus Van der Sluis. Op de website zijn 10 onderdelen van de totale checklist uitgewerkt.

Over Easy Template
Easy Template ondersteunt het MKB bij het optimaliseren van de basisautomatisering. Bij veel ondernemingen ontbreekt kennis. Hierdoor worden veel dagelijks terugkerende activiteiten omslachtig en vaak nog handmatig uitgevoerd. Easy Template levert Microsoft Office sjablonen die direct kunnen worden ingezet. Deze sjablonen zijn voorzien van een handleiding en hierdoor goedkoper dan zelf een oplossing ontwikkelen.




Ingezonden persbericht