Ingezonden persbericht


Amersfoort, 25 februari 2004

Nieuwsbericht

Draadloos DVD/TV/Video kijken tot op zolder met de nieuwe Conceptronic AirBridge Cinema Set.

Begin maart introduceert Conceptronic de nieuwe wireless AirBridge Cinema Set. Deze set bestaat uit een zender en een ontvanger en zendt en ontvangt draadloos video- en audiosignalen vanaf een DVD-speler, videorecorder of computer naar een andere TV in uw huis.

Stelt u zich voor: De kinderen willen een tekenfilm kijken terwijl het Nederlands elftal moet spelen! Of u wilt die ene DVD film vanuit bed afkijken en daar heeft u geen DVD-speler? Voor zulke situaties is de AirBridge Cinema Set van Conceptronic de oplossing.

De AirBridge Cinema Set is de ultieme draadloze oplossing voor het zenden en ontvangen van video- en audiosignalen en heeft De nieuwe AirBridge Cinema Set een bereik tot 100 meter*. Deze set heeft een modern design en misstaat niet in de huiskamer. Tevens is de AirBridge Cinema Set instelbaar op 4 kanalen, waardoor ruis te alle tijde terug gedrongen wordt. Door dit optimale ontvangst heeft u perfect beeldkwaliteit.

Installeren en kijken maar!
De AirBridge Cinema Set is erg gemakkelijk te installeren. Er is geen installatie van software nodig en in de handleiding is een eenvoudige uitleg gegeven over de installatie. Tevens wordt alle benodigde apparatuur voor het aansluiten van de AirBridge Cinema Set bij de set geleverd, te weten: Een infrarood sensor, hierdoor kan het infrarode signaal van de afstandsbediening van het audio/video apparaat (beneden) vanaf de zolder bestuurd worden; twee stroomadapters;
twee audio/videokabels waarmee u de geluidskaart en video-out van de PC met de draadloze zender kunt verbinden; een composiet kabel waarmee u de ontvanger en zender aan kunt sluiten op het desbetreffende audio/video apparaat. Kortom, wilt u boven op TV iets kijken waarvoor u een gloednieuwe DVD- of videorecorder zou moeten aanschaffen of allemaal kabels door het huis moet trekken? Dan is Conceptronic een gemakkelijke en goedkope oplossing! De AirBridge Cinema Set, CVIDEOS voor 49.90 euro (inclusief BTW)


* Bereik is afhankelijk van omgevingsfactoren zoals muren, deuren etc.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic

Aleid Reijnders

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45 49 470

Fax: 033 - 45 49 460

E-mail: aleid.reijnders@2L.net
Internet: www.conceptronic.net

Bijgevoegd zijn enkele foto's van de Airbridge Cinema Set.


---- --